fra kr. 2814

Skal årets sommerferie være solrig, så er Tyrkiet ikke en dum destination. Her er der nemlig sikkerhed for solskin, og hvis varmen bliver for meget, så er I med denne rejse indkvarteret på Hotel Royal Palm Beach, der er beliggende få meter fra en dejlige strand, hvor I kan hoppe en tur i havet. Hotellet råder selvfølgelig også over 2 børnepools og 2 andre udendørs pools, hvor I kan blive kølet ned.

Hotellet ligger tæt på centrum af byen Gümbet, hvor I finder et stort udvalg af butikker, restauranter og barer for enhver smag. Opholdet på Hotel Royal Palm Beach er med All Inclusive, hvor måltider og lokale drikkevarer er betalt hjemmefra. Så I kan bare læne jer tilbage i solstolen og slappe helt af. Arhhhh.

All Inclusive solferie på Bodrum-halvøen i Tyrkiet 

Det er på Sunweb.dk, at I finder denne rejse.

Jeres hotel er placeret i Gümbet, der ligger på Bodrum-halvøen, og byen Bodrum er bestemt også et besøg værd. Det er en skøn, stemningsfuld tyrkisk havneby, der er kendt som Tyrkiets St. Tropez. Byen byder både på hyggelige markeder, flotte sandstrande og dejlige restauranter. I kan også gå en tur langs strandpromenaden og blive imponeret over alle de lystyachter, der ligger for anker rundt om halvøen. Hvis I vil på dagsudflugt, kan I tage en færge fra Bodrum til den græske ø Kos.

tyrkiet gumbet

 

 

 

deal-screenshot

ny tyrkiet
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning