fra kr. 4719

Solferie på Sardinien med alt betalt hjemmefra? Det lyder dejligt! Sardinien er uden tvivl en af Middelhavets smukkeste ø. Og med denne rejse kommer du til den italienske ø, der er på størrelse med Jylland, og har et fantastisk smukt landskab. Grønne bjerge, varieret natur, krystalklart vand i smaradgrønne bugter er en del af kulisserne på Sardinien.

Men denne ferie kan I vælge mellem 5, 7 eller 9 overnatninger på det familievenlige og 4-stjernede Hotel Cala della Torre. Opholdet er All Inclusive, så når I har betalt turen hjemmefra, behøver I ikke hive pengepungen frem én eneste gang! Det er luksus. I flyer fra København eller Hamborg, og transport mellem lufthavnen og hotellet er også en del af rejsen, prisen er fra 4719,- pr. person.

På Sardinien kan I se frem til hvide sandstrande og solrige timer. Kulturelt har Sardinien masser at tilbyde med mange, imponerende og historiske bygninger. Du kan også gå gennem de mange vinmarker på øen eller klatre i bjerge. Uanset hvad du vil bruge din ferie på, så er øen fuld af oplevelser. Du må heller ikke gå glip af de kulinariske specialiteter, som øen er kendt for. Befolkningen på Sardinen har gennem generationer beskæftiget sig med landbrug og kvægavl, og især været kendt for sin gede- og fåreavl. Den dag i dag er øen stadig præget af disse ældgamle traditioner, så overalt på øen kan du nyde hjemmelavet pølse, ost og velsmagende portvin.

All Inclusive solferie på smukke Sardinien

Det er på Travelbird.dk, at du finder denne skønne rejse.

Jeres hotel, Hotel Cala della Torre, ligger på øens østkyst, og I har kun 350 meter til den offentlige strand og 750 meter til den private strand, som kan nås med shuttlebus. Med jeres Club-card (som er inkluderet i pakkerejsen) får I gratis adgang til den private strand samt shuttlebus. Det tager ca. 40 minutter at køre fra lufthavnen til hotellet, og denne transport er også en del af rejsens pris.

Hotel Cala della Torre (3,5 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 502 anmeldelser) er et familievenlige hotel, der både har et stort pool-område med solstole, restaurant, der disker op med både lokale og internationale lækkerier til alle måltider, og ikke mindst en sjov børneklub, som underholder familiens mindste medlemmer.

Hotellets værelser er alle udstyret med aircondition, værdiboks, TV, minibar og telefon. Derudover har I eget badeværelse med bruser og hårtørrer, og I har enten egen altan eller terrasse. I bookingprocessen kan I vælge mellem et dobbelt-, 3-personers- eller familieværelse. I kan desuden vælge mellem et Classic-værelse og et Comfort-værelse. De sidstnævnte er mere rummelige end Classic-værelserne.

Sardinia, arhipelago la Maddalena, Italy

 

 

 

deal-screenshot

sardinine g n
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning