fra kr. 3679

Med denne ferie bor I  på Hotel Paloma Family Club, der er placeret 500 meter fra centrum af Bitez og endnu kortere fra stranden, nemlig kun 250 meter. Hotellet råder over to indbydende poolområder med hver sin swimmingpool og børnepool.

Opholdet er all inclusive, hvilket betyder, at alle måltider, snacks og drikkevarer er inklusiv i prisen. Om denne rejse skriver Sunweb.dk, der står bag: “Hotellet er derfor oplagt til en ferie for hele familien, der gerne vil hygge sig sammen på hotellet”.

I kan også finde indkøbsmuligheder i Bitez, der er en hyggelige lille ferieby med udsigt til citrusplantager på den ene side og havet på den anden. Her er charmerende hvidkalkede huse, en moské og et et lille udvalg af butikker. Langs strandpromenaden ligger et godt udvalg af restauranter.

Fra Bitez kan I også tage dolmus ind til Bodrum, der er den nærmeste større by med blandt andet et ugentligt marked, der er et besøg værd.

All inclusive solferie på Tyrkiets sydkyst

Det er på Sunweb.dk, at du finder denne all inclusive solferie. Her finder du også meget mere information om rejsedatoer, hotellets faciliteter og priser. I kan i udgangspunktet rejse helt fra midten af maj og frem til starten af oktober. I bestemmer selv, om det skal være en sommerferie eller efterårsferie.

Du kan også finde mange andre billige all inclusive ferier eller eksempelvis prøve en ferie til Spanien eller Grækenland?

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning