fra kr. 4734

Solferie, familieferie og måske endda også en cykelferie? Det hele kan kombineres på dette hotel ved Alcudia på Mallorca. Og så er det med all inclusive og opholdet kan bookes til alt fra 1 uge til 4 uger.

Rejsen er arrangeret af Sunweb, som også står for jeres lufthavnstransfer, og naturligvis fly tur/retur fra enten Aalborg, Billund eller København.

Beliggende direkte ved en sø og kun 150 meter fra den brede sandstrand så er dette hotel, Roc Boccacio, i mere end en forstand direkte ved vandet. Og med flere pools for både børn og voksne i komplekset, så vil det være rigtigt dumt at glemme sit badetøj hjemme i Danmark.

All inclusive solferie på Mallorca

Opholdet er med all inclusive fra morgen til aften, også på hotellets strandbar. Og med mulighed for parkering af racercykel i kælderen, så er der også rig mulighed for at gøre dette ferieophold til en aktiv ferie. Fitnessrum og sauna er her også, og gratis at benytte. Billiard og bordtennis skal der dog betales for, men underholdningen for børn og voksne er gratis.

Der er i alt fire typer af værelser at vælge imellem i bookingen, hvor der er plads fra 1-4 personer. Dog max 3 voksne pr. værelse.

deal-screenshot

Mallorca
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning