fra kr. 4689

Vidunderlige Kreta er cirka 8000 kvadratkilometer stor, og den største ø i Grækenland, og er efter min mening en af de smukkeste. År efter år kommer folk hertil, og det er ikke svært at forstå hvorfor. Behagelige temperaturer, smukke strande, charmerende natur og antikke seværdigheder lokker. For at se så meget af denne smukke ø, bør du leje en bil. Så kan I let komme til de skjulte strande og små landsbyer.

I bliver indkvarteret på Hotel Vasia Resort & Spa, der er et skønt all inclusive hotel for hele familien. Hotellet er placeret i smukke omgivelser ved en klippekyst i lille fiskerlandsby, Sissi på Kretas nordøstlige kyst.

Hotellet råder over mange faciliteter for både børn og voksne. Her er miniklub og legeplads for de mindste og et indbydende spacenter med indendørs swimmingpool, fitnessrum, sauna og massage for de voksne. Her er også udendørs poolområder, hvor der både er swimmingpools, børnepools og solterrasser samt poolbarer, hvor I kan nyde kolde forfriskninger i løbet af dagen.

Opholdet er med all inclusive, så alle måltider, snacks og drikkevarer er inklusiv i prisen. Sunweb anbefaler Hotel Vasia Resort & Spa til voksne og børnefamilier, der gerne vil bo lækkert i rolige omgivelser under ferien på Kreta.

All inclusive solferie på Kreta

Skynd jer ind på Sunweb.dk, hvor I finder denne skønne ferie. Der er både mulige afrejser i højsæsonen helt frem til oktober.

Hvis I virkeligt vil gøre jeres ferie til en luksusoplevelse, så kan I også booke en af de 80m2 store suites med egen pool. Her er plads op til seks personer.

deal-screenshot

Capture
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning