fra kr. 3573

Skal årets ferie gå til en solskinsø, så er der det perfekte tilbud her. All inclusive på Mallorca – så behøver I ikke hive pengepungen frem en eneste gang!

Tag eksempelvis en uges all inclusive ferie, fly tur-retur fra København, Billund eller Aalborg samt transport fra lufthavnen til hotellet tur-retur. Prisen er fra 3.573,- pr. person.

Den spanske ø er en populær destination blandt os danskere, og det forstår man godt. En af Middelhavets perler tilbyder dig smukke kyster, naturskønne områder og dejlige strande. Så I kan se frem til en ferie med masser af solskin og kvalitetstid for hele familien.

En vandretur i bjergregion Serra de Tramuntana i den nordvestlige del af øen er et must for enhver naturelsker. Her finder du de højeste bjerge på øen, der tilbyder den bedste panoramaudsigt. Du bør også besøge den gotiske katedral i Palma og fæstningen Bellver Slot.. Jeg vil anbefale at leje en udlejningsbil og udforske øen på egen hånd. Der er mange gemte perler, du finder frem til i bil!

All inclusive på Mallorca

Det er på Sunweb.dk, at jeg har fundet dette tilbud til dig. Her er afgange frem til 6. oktober.

Indlogeringen sker på lejlighedshotellet Calimera Es Talaial, der ligger 50 meter fra stranden ved Cala d’Or. Her indkvarteres I i en studiolejlighed med plads op til 4 personer. Lejligheden har enten balkon eller terrasse, kaffe- og tefaciliteter, køleskab, aircondition og meget mere.

Hotellet er yderst børnevenligt med både børneklub og separat børnepool samt vandrutsjebaner.

Cala Moro_Mallorca_139769209

deal-screenshot