All inclusive på Mallorca

1 uges ferie med all inclusive + fly t/r fra Kbh, Billund eller Aalborg og transfer

Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her
Holidayguru recommends 01.05.16 til 22.10.16
p.p. from kr. 3814

Skal årets ferie gå til en solskinsø, så er her det perfekte tilbud her. All inclusive på Mallorca – så behøver I ikke hive pengepungen frem en eneste gang! Tag eksempelvis en uges all inclusive ferie, fly t/r fra København, Billund eller Aalborg samt transport fra lufthavnen til hotellet tur-retur. Prisen er fra 3.814,- pr. person.

Den spanske ø er en populær destination blandt os danskere, og det forstår man godt. En af Middelhavets perler tilbyder jer smukke kyster, naturskønne områder og dejlige strande. Så I kan se frem til en ferie med masser af solskin og kvalitetstid for hele familien.

All inclusive på Mallorca

Det er på Sunweb.dk, at jeg har fundet dette tilbud til jer. Indlogeringen sker på lejlighedshotellet Calimera Es Talaial, der ligger 50 meter fra stranden ved Cala d’Or. Her indkvarteres I i en studiolejlighed med plads op til 4 personer. Lejligheden har enten balkon eller terrasse, kaffe- og tefaciliteter, køleskab, aircondition og meget mere.

Hotellet er yderst børnevenligt med både børneklub og separat børnepool samt vandrutsjebaner.

All Inclusive på Mallorca

deal-screenshot

Capture