fra kr. 3209

Skal årets ferie gå til en solskinsø, så er der det perfekte tilbud her. All Inclusive på Mallorca – så behøver I ikke hive pengepungen frem en eneste gang!

Vælg mellem 7 eller 14 overnatninger med all-inclusive, fly tur-retur fra København, Billund eller Aalborg samt transport fra lufthavnen til hotellet tur-retur. Prisen er fra 3209,- pr. person.

Den spanske ø er en populær destination blandt os danskere, og det forstår man godt. En af Middelhavets perler tilbyder dig smukke kyster, naturskønne områder og dejlige strande. Så I kan se frem til en ferie med masser af solskin og kvalitetstid for hele familien.

En vandretur i bjergregion Serra de Tramuntana i den nordvestlige del af øen er et must for enhver naturelsker. Her finder du de højeste bjerge på øen, der tilbyder den bedste panoramaudsigt. Du bør også besøge den gotiske katedral i Palma og fæstningen Bellver Slot.. Jeg vil anbefale at leje en udlejningsbil og udforske øen på egen hånd. Der er mange gemte perler, du finder frem til i bil!

All Inclusive på Mallorca

Det er på Travelbird.dk, at du finder tilbuddet.

I bor på Hotel Markus Park (4 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 62 anmeldelser), der ligger blot 300 meter fra stranden i den nordøstlige del af Mallorca. Hotellet har bl.a. en solterrasse med swimmingpools for både børn og voksne, og der er også en indendørs swimmingpool. Opholdet er All Inclusive, som bl.a. består af spanske og internationale specialiteter. Mod gebyr kan I benytte hotellets fitnesscenter samt spa med boblebad og sauna.

Der er plads til op til fire personer på jeres dobbeltværelse. Værelserne har enten udsigt over byen eller over swimmingpoolen. Værelserne råder over aircondition, satellit-TV, telefon og værdiboks. Derudover har I eget badeværelse med toilet, granit-bruser og hårtørrer.

Cala Moro_Mallorca_139769209

 

 

 

deal-screenshot

mallorca ny
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning