fra kr. 3694

Kreta er et populært rejsemål blandt danskerne, og det forstår man godt. Dejligt klima, skøn natur og søde, gæstfrie mennesker. Med denne ferie bliver I indkvarteret på hotel på Kreta, hvor I har gåafstand til stranden, og opholdet er All Inclusive. Det betyder, at alle måltider, snacks og drikkevarer er inkluderet i prisen, så I behøver ikke bekymre jer om at huske pengepungen – det hele er betalt!

I bor på Hotel Mediterraneo, der er er et familievenligt hotel beliggende på en bakkeskråning i udkanten af Hersonissos. I denne skønne havneby finder I masser af underholdning, restauranter, shopping og et farverigt natteliv. Fra Hotel Mediterraneo har I ca. 1,5 kilometer til Hersonissos’ livlige centrum, så I behøver ikke frygte for jeres nattesøvn. Glæd jer til en afslappende ferie, der foregår i lige præcis dét tempo, I ønsker.

I kan gå til stranden fra hotellet, men der er selvfølgelig også mulighed for at bade på hotellet. To poolområder med swimmingpools og børnepools samt en separat børnepool med vandrutsjebaner til børnene – det kan I glæde jer til. Hotellet er af ældre dato, men er velholdt og populært blandt skandinaviske gæster. Det er især anbefalesværdigt til både voksne og børnefamilier, der gerne vil bo med All Inclusive til en rimelig pris.

All inclusive på 4-stjernet hotel på Kreta

Det er på Sunweb.dk, I finder denne skønne ferie.

Hotel Mediterraneo råder over en lang række faciliteter, så I kommer ikke til at kede jer. Beachvolleyball, bordtennis, dart og tennisbane er en række af de ting, I kan kaste jer over. Her er også et fitnessrum.

Jeres værelse har balkon eller terrasse, køleskab, TV (satellit-tv, internationale kanaler), radio, telefon, aircondition (justeres individuelt : hele dage) samt bad/toilet med: bad eller brusebad, vand, toilet, hårtørrer.

Opholdet er som nævnt All inclusive, alle måltider serveres fra buffet og I kommer ikke til at sulte. Herunder kan I se en oversigt over jeres forplejning:
– Morgenmad fra 07:30 – 09:30
– Frokost fra 12:30 – 14:30
– Snacks fra 11:00 – 17:00
– Is fra 11:00 – 19:00
– Kaffe, te og kage fra 17:00 – 18:00
– Aftensmad fra 19:00 – 21:30
– Lokale alkoholiske og ikke-alkoholiske drikkevarer fra 11:00 – 23:00

 

kreta all

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning