All inclusive ferie på Rhodos

Efterårsferie på lækkert strandhotel ved Ixia, inkl alle måltider og fly fra Billund

  • Hotel Oceanis Hotel
  • Stjerner
  • Luftfartsselskab Unknown
  • Måltider Alt Inklusiv
p.p. from kr. 3798

Rhodos, Rhodos, Rhodos – du har stjålet mit hjerte. Med mere end 3.000 solskinstimer om året er Rhodos en af ​​de mest solrige regioner i Europa. Rhodos er den fjerdestørste ø i Grækenland og er beliggende i det sydøstlige Ægæiske Hav. Hovedbyen hedder også Rhodos, og den er centrum for turisme i den nordlige del af øen. Længere mod vest er der tonsvis af hoteller, barer og diskoteker. I 1988 blev den gamle bydel i Rhodos erklæret en del af UNESCOs verdensarvsliste – bydelen er smuk og velbevaret, og hele området er omgivet af volde.

Der er meget, der er værd at se på Rhodos. Eksempelvis the Grand Master Palace i den gamle by og Lindos Akropolis. Der er også Lindos-stranden og den skønne St. Pauls Bay. Tsambika Beach er også fantastisk, og Falirakis vandland er et populært rejsemål. Hvis du er til snorkling, bør du tage til Anthony Quinn Bay, og ligesom på næsten alle andre græske øer, er der masser af tilbud om bådture.

All inclusive på Rhodos

Med denne ferie fra Primotours kommer I til at bo på Oceanis Hotel****, der er et all inclusive hotel med perfekt beliggenhed lige ved stranden. Hotellet ligger faktisk blot 50 meter fra den skønne strand, der er letstenet. Badesko anbefales derfor. Der er desuden en relativt kort gåafstand til de mange aktiviteter, restauranter, butikker og barer i området.  Komplekset er bygget således, at man ikke oplever støj udefra. Der er omkring 7 km. til Rhodos by, og der findes et busstoppested omkring 100 meter fra hotellet.

Oceanis Hotel er et virkeligt lækkert hotel med en dejlig, rolig beliggenhed. Her er en fantastisk solterrasse, hvor I kan nyde solen, mens I oplever den eventyrlige udsigt til det skønne, azurblå hav. Her er også en swimmingpool og en separat børnepool. Omgivelserne er præget af skønne, grønne områder og palmer. Personalet sørger for et stort underholdningsprogram på hotellet i både dags- og aftentimerne.

Opholdet er med all inclusive, hvilket betyder, at morgen-, middags- og aftensmad, samt frie lokale drikkevarer er inkluderet.

På hotellet bor I på lyse dobbeltværelser, der alle har bad og toilet, hårtørrer, aircondition (kun muligt fra d. 15/6-15/9), køleskab, telefon, satellit-tv og sikkerhedsboks mod 3 euro pr dag. Der er enten udsigt til byen, bjergene eller havet. Der findes dobbeltværelser med soveplads til maks. 3 personer. Og familieværelser med plads op til 3 voksne plus et barn. Det er også muligt at få et enkelværelse.

deal-screenshot