Vinterferie i uge 7 med all inclusive på Fuerteventura

Nyd en uges ferie på godt hotel inkl. fly tur-retur fra Aalborg

p.p. from kr. 5999

Lyder regn, kulde, blæst og sne tiltalende? Nej? Så skal du læse med her, for jeg har fundet en dejlig vinterferie i uge 7 på Suncharter.dk, hvor du kan nyde en uge med all inclusive på Fuerteventura.

Slip væk fra vejret i Danmark og skift det ud med lunere temperaturer, sol, afslapning og lækker mad, som du allerede har betalt for, så du kan dase uden bekymringer 😉 Opholdet er nemlig med all inclusive, som serveres fra buffet, mens hotellets bar skænker drikkevarer i løbet af dagen.

Vinterferie med all inclusive på Fuerteventura

På denne ferie skal du bo på hotellet Royal Suite, som er beliggende i det hyggelige ferieområde Costa Calma på Fuerteventuras sydkyst. Costa Calma er kendt for sin 30 km lange, gyldne sandstrand – perfekt til din solferie, ikke? Hotellet har desuden hele to poolområder – et udendørs og et overdækket.

Hvis du rejser alene, kan du vælge et dobbeltværelse til enebrug, og ellers er der familieværelser til rådighed, hvor der er plads til 2 voksne og 2 børn. Familieværelserne er opdelt i to rum – soveværelse og opholdsrum. Værelserne har balkon eller terrasse, køleskab, TV, værdiboks, gratis WiFi samt eget bad med badekar og hårtørrer.

deal-screenshot

Capture