fra kr. 3109

Med denne ferie kommer I til Santa Susanna, der er en badeby langs kysten Costa Brava, ca. 60 km nord for Barcelona og 13 km fra Lloret de Mar.

Glæd jer til en bred, børnevenlig badestrand, en lang strandpromenade med restauranter og barer samt en livlig bykerne med butikker. Stedet er især populært blandt familier, og her er masser af gode muligheder for mange typer af vandsport. I kan også besøge nabobyen Malgrat de Mar, hvor der er en hyggelig havn, hvor I kan nyde en is og atmosfæren.

Jeres hotel, H Top Hotel Summer Sun, er placeret kun 150 meter fra stranden. Hotellet har 2 swimmingpools, hvoraf den ene er til børn. Omkring poolen kan I nyde solen på en af liggestolene, og derudover råder hotellet over restaurant, bar, TV-stue, legerum med brætspil, cykeludlejning og billardbord (mod gebyr).

Der afholdes ugentligt underholdnings- og aktivitetsprogram for både børn og voksne. Opholdet er all inclusive, og dette inkluderer:

  • Morgenmad, frokost og aftensmad
  • Varme og kolde snacks
  • Is til børnene
  • Lokal øl, vin og vand ad libitum

All inclusive på Costa Brava

Skynd jer ind på Travelbird, hvor I finder denne skønne ferie. I kommer til at bo på et af hotellets dobbeltværelser, som har TV, aircondition, en lille altan og privat badeværelse.

deal-screenshot

Capture
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning