All inclusive ophold i Costa Brava

3 nætter + fly t/r fra bare 1538 pr. person

  • Hotel H-Top Royal Sun Suites
  • Luftfartsselskab Ryanair
  • Måltider Alt Inklusiv
p.p. from kr. 1538

Er du begyndt at savne sommersolen og varmen? Fortvivl ej, for Sunweb har lige nu et godt tilbud for to personer på tre nætter med et all inclusive ophold i Costa Brava på hotel H-Top Royal Sun Suites. Og sammen med et par flybilletter fra eksempelvis Billund til Girona, så har I en rejse med alt inklusiv fra bare 1538 ,- pr. person. Biletter fra København til Girona er ikke meget dyrere, hvis I hellere vil flyve derfra. Rejsen er fra 1-4 oktober, så I skal være hurtige for at nå dette tilbud. Hertil skal transport fra Girona lufthavn til hotellet også påregnes, der er cirka 30 km. Både leje af bil og transport med bus er muligt. Hvis det passer jer bedre, kan der også flyves til Barcelona, men så er prisen desværre en helt anden.

All inclusive på H-Top Royal Sun Suites

Det er bare virkeligt lækkert ikke at skulle tænke på, hvor morgenmaden skal spises eller skal hive pungen frem til middag. Og en drink eller to ved den spanske kyst er jo bare et must. All inclusive på hotellet er svaret, og det får I!

Morgenmad, frokost og middag, samt kaffe og kage fra 14:30-17:00 og diverse drikkevarer mellem 11:00 og 23:00, det er hvad denne all inclusive dækker over.
Hotellet ligger blot 200 meter fra stranden og 500 meter fra centrum, så der er på alle mulige og tænkelige måder lagt op til en miniferie med ren afslapning, temperaturen på denne årstid er også ganske mild, en 15-20 grader er meget normalt.

 

 

 

deal-screenshot