7 dages all inclusive på Mallorca

Oplev den populære solskinsø fra firestjernet hotel, inkl. fly

  • Hotel Hotel Barcelo Cala Vinas
  • Stjerner
  • Luftfartsselskab Norwegiaen
  • Måltider Alt Inklusiv
p.p. from kr. 3969

Skynd dig! Hvis du vil have dette supertilbud skal du booke hurtigst muligt, ellers må du vente til foråret. Men så er der også noget godt at vente på. I kan få 1-3 uger på den populære solskinsø, Mallorca, med all inclusive på det firestjernet Hotel Barcelo Cala Viñas. Det er via Sunweb, at denne rejse skal bookes, her er der også mulighed for at vælge alt fra dobbeltværelser til 1 person til store dobbeltværelser med plads til op 3 voksne og 1 barn.

All inclusive på Mallorca

Med mad og drikke fra tidlig morgen til sen aften, så er der bestemt ikke sparet på noget. Og du skal kun grave pengepungen frem, hvis du vil have nogle lokale souvenirs med hjem til Danmark. Hotellet ligger desuden også tæt på stranden, i gåafstand til centrum af Palma de Mallorca og lige ved siden af et busstoppested, hvis I får lyst til en udflugt. Temperaturen på denne årstid, oktober, ligger omkring de 20 grader.

Transfer fra lufthavnen til hotellet? Yep, det er også inkluderet i prisen. Du skal faktisk bare møde op i lufthavnen i København, og så er der ellers på alle måder dækket op på et guldbelagt fad for en god ferie til dig og dine nærmeste med denne all inclusive ferie på Mallorca.

deal-screenshot

All inclusive på Mallorca