fra kr. 4979

Så er jeg klar med en fantastisk all inclusive ferie i Tyrkiet. Denne gang tager jeg jer med til Side, som ligger på Tyrkiets sydkyst mellem Antalya og Alanya. Side er en dejlig lille perle med Middelhavet, og har du ikke været der endnu, bør du bestemt overveje at rejse dertil på din næste ferie. Side ligger på spidsen af en halvø, og her strækker flere pragtfulde sandstrande sig mod både øst og vest.

Centrum af Side er meget stemningsfyldt, og der ligger små torve og pladser med fredede bygninger. Det er her, at ruinerne af det smukke Apollon-tempel ligger. Desuden er denne gamle bydel også bilfri, hvilket gør den ekstra afslappende. Om aftenen frister et stort udvalg af restauranter med gode internationale og tyrkiske retter, og hvis du er i festhumør, finder du både livlige barer og et par store diskoteker i Side.

All inclusive luksus i Tyrkiet

Det er på Sunweb.dk I finder denne luksusferie med ultra all inclusive.

Hotellet, I skal bo på, er det kinesisk inspirerede Royal Dragon. Hotellet er bygget i en gennemført kinesisk stil med smukke orientalske haver og en smuk bro over det enorme poolområde. Til hotellet hører en lille forlystelsespark, samt et vandland med 9 vandrutsjebaner. Her er også en børneklub, som arrangerer sjove aktiviteter for børnene. Hotellet har et dejligt spacenter, hvor I (mod betaling) kan få skønne behandlinger. Royal Dragon ligger lige ned til en dejlig sandstrand og kun 5 kilometer fra Sides historiske attraktioner og farverige basar. Ophold er med ultra all inclusive, så alle drikkevarer, måltider og snacks er inkluderet i prisen.

I kan vælge mellem flere forskellige værelser i bookingen. De største har plads op til 4 personer – heraf tre voksne og et barn.

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning