All inclusive i Marmaris

1 uges lækker familieferie i det grønne hjørne af Tyrkiet

  • Hotel Club Green Nature Resort & Spa
  • Stjerner
  • Luftfartsselskab Onur Air
  • Måltider Alt Inklusiv
p.p. from kr. 3847

Sol, varme og spa-resort? Ja tak! Her er det perfekte rejsetilbud, og så er det endda med all inclusive. Club Green Nature Resort & Spa i Mamaris.
Marmaris ligger i det, man kalder det grønne hjørne af Tyrkiet, og naturen her er vidunderlig. Bjergene er beklædt med duftende fyrretræer, og i dalen, hvor byens liv pulserer, er der frugttræer og farverige blomster alle vegne. Der er ikke noget at sige til, at Marmaris i dag er et af danskernes foretrukne feriemål i Tyrkiet. Marmaris er omkranset af høje, grønne bjerge, og på vej hertil får I en fantastiske udsigt over byen og den smukke bugt.

I kan eksempelvis rejse den 14. oktober, hvilket passer perfekt, hvis I vil på familieferie i uge 42. Dette er nemlig søndagen inden skolernes efterårsferie. I oktober kan I forvente en gennemsnittemperatur på 24 grader.

All inclusive i Marmaris

Det er på Sunweb.dk, I finder denne ferie til skønne Marmaris med all inclusive.

I bliver indkvarteret på Club Green Nature Resort & Spa som er et stort og indbydende familiehotel som ligger i udkanten af Marmaris tæt på skoven og i gåafstand fra stranden. Her er et dejligt og meget populært poolområde med to swimmingpools, børnepool og vandrutsjebaner. Her kan hele familien sagtens få det meste af dagen til at gå. Som navnet hentyder har hotellet også et spa/wellness center som tilbyder tyrkisk bad, sauna og massage. Skal der lidt aktiviteter til, så har hotellet fitnessrum, tennisbane, basketballbane, billard og bordtennis. Sunweb beskriver Club Green Nature Resort & Spa som et af deres mest populære hotel i Marmaris og anbefaler det til voksne og børnefamilier.

deal-screenshot