All inclusive i Kusadasi

Skal sommerferien gå til det solrige og billige Tyrkiet?

Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her
  • Hotel Hotel Ömer Holiday Resort
  • Stjerner
  • Luftfartsselskab Unknown
  • Måltider Alt Inklusiv
Holidayguru recommends 05.05.16 til 31.05.16
p.p. from kr. 2855

All inclusive i Kusadasi på dejligt, familievenligt hotel beliggende ned til havet. Det er rammerne for denne dejlige ferie på Hotel Ömer Holiday Resort, som I kan sikre jer lige nu!

Hotellet råder over en stor, dejlig swimmingpool med vandrutsjebane og en rummelig solterrasse med direkte adgang til det lune hav via en trappe. Hotellet er placeret mellem store, grønne træer og palmer, så I kan både slappe af i skyggen eller solbade. Der er også aktiviteter i form af fitnessrum, tennisbane, bordfodbold, bordtennis og beachvolley. Derudover har hotellet en spa-afdeling med tyrkisk bad, sauna og massage. Hotellet er familievenligt, så der er selvfølgelig også en miniklub, hvor der er masser af aktiviteter og underholdning for familiens mindste medlemmer.

Opholdet er desuden med all inclusive, hvilket betyder, at måltider, snacks og drikkevarer er inklusiv i prisen.

Kusadasi, hvor hotellet er placeret, er et skønt feriemål, hvor der er masser af oplevelser. 16 kilometer fra byen ligger Efesos, der giver et unikt indblik i, hvordan livet foregik i en af handelsbyerne under den romerske kejsertid. Kusadasi besøges årligt af 1/2 milllion éndagsgæster, der kommer for at besøge Efesos, da det er én af de bedst bevarede oldtidsbyer.

All Inclusive i Kusadasi

Hvis en uges all inclusive i Tyrkiet lyder som en dejlig ferie for jer, så klik ind på Sunweb. Men det er en god idé at skynde jer en smule, for det er gode priser! Hotellet er placeret fire kilometer fra centrum, så I bor i udkanten af Kusadasi.

deal-screenshot

Capture