fra kr. 2814

All inclusive i Kusadasi på dejligt, familievenligt hotel beliggende ned til havet. Det er rammerne for denne dejlige ferie på Hotel Ömer Holiday Resort, som du kan sikre dig lige nu!

Hotellet råder over en stor, dejlig swimmingpool med vandrutsjebane og en rummelig solterrasse med direkte adgang til det lune hav via en trappe. Hotellet er placeret mellem store, grønne træer og palmer, så du kan både slappe af i skyggen eller solbade. Der er også aktiviteter i form af fitnessrum, tennisbane, bordfodbold, bordtennis og beachvolley. Derudover har hotellet også en spa-afdeling med tyrkisk bad, sauna og massage. Hotellet er familievenligt, så der er selvfølgelig også en miniklub, hvor der er masser af aktiviteter og underholdning for familiens mindste medlemmer.

Opholdet er desuden med All inclusive, hvilket betyder, at måltider, snacks og drikkevarer er inklusiv i prisen.

Kusadasi, hvor hotellet er placeret, er et skønt feriemål, hvor der er masser af oplevelser. 16 kilometer fra byen ligger Efesos, der giver et unikt indblik i, hvordan livet foregik i en af handelsbyerne under den romerske kejsertid. Kusadasi besøges årligt af 1/2 milllion éndagsgæster, der kommer for at besøge Efesos, da det er én af de bedst bevarede oldtidsbyer.

All Inclusive i Kusadasi

Hvis en uges All Inclusive i Tyrkiet lyder som en dejlig ferie for dig, så klik ind på Sunweb. Men det er en god idé at skynde sig en smule, for det er gode priser! Hotellet er placeret 4 kilometer fra centrum, så I bor i udkanten af Kusadasi.

tykiet kusasi
Kilde: Sunweb

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning