All inclusive i Hurghada

1 uge på 5*hotel ved stranden inkl. fly tur/retur og transfer

  • Hotel Pickalbatros Dana Beach Resort
  • Stjerner
  • Måltider Alt Inklusiv
p.p. from kr. 4499

På Rødehavskysten kan I se frem til masser af solskinstimer, gyldne sandstrande og høje palmer, som svajer i vinden. Hurghada er den største og ældste badeby her, og den er den ideelle destination for en afslappende vinterferie. Når I så samtidig bor på 5*hotel med fantastiske anmeldelser og all inclusive, så er I klar til at komme helt ned i gear! I kan glæde jer til varme temperaturer, hvad enten I vælger at rejse allerede i efteråret, hen over juletiden eller måske til næste år i de kolde måneder.

Det er på Sunweb.dk, I finder denne pakkerejse. I kommer til at bo lige ved stranden, og jeres hotel har desuden et lækkert poolområde med separat børnepool og vandrutsjebaner.

All inclusive i Hurghada

I indkvarteres på Pickalbatros Dana Beach Resort, som ligger i skønne, grønne omgivelser. Resortet består af flere forskellige bygninger, som er forbundet via et stisystem. I kan nyde et væld af forskellige aktiviteter på ferien – tag eksempelvis et slag minigolf eller dyst i tennis og beachvolley. Er I mere til ren afslapning, kan I gøre brug af wellnesscenteret med bl.a. hamam.

Jeres ophold er med all inclusive, så når I har betalt for rejsen, er der sørget for alle måltider, drikkevarer og snacks, så I har mere tid til bare at slappe af og nyde ferien!

deal-screenshot