fra kr. 3094

En get-away til sol og varme? Tyrkiet er svaret på vores bønner, og så er det endda billigt. Med denne deal fra Sunweb kan I komme til sydkysten ved Alanya, bo på firestjernet hotel og have all inclusive i alt fra 5-21 dage. Selv drikkevarerne på hotellets strandbar ved Kleopatrastranden er inkluderet i denne ferie med all inclusive i Alanya.

I skal bo på Hotel Blue Star, som måske ikke er det mest centrale hotel i Alanya, men fortvivl ej. Den gratis shuttlebus hver dag tager jer til og fra hotellet til stranden eller centrum, der ligger hhv. 1 km og 1,7 km væk. Busserne kører cirka hvert 15. minut i dagstimerne.
Og samtidigt nyder I også godt af at bo i den roligere del af Alanya, hvor hotellets to udendørs swimmingpools med vandrutsjebaner gør det ekstra velegnet for børnefamilier.

All inclusive i Alanya på superpopulært hotel

Når tyrkerne siger all inclusive, så mener de det virkeligt. Vi snakker mad og drikke ad libitum og med stor variation fra morgen til aften, og ikke blot på hotellet, men også på hotellets strandbar, får I drikkevarerne med i prisen fra 3.094,- pr. person.

Men også adgang til fitnessrummet, hotellets to udendørs pool, den ene indendørs og de tilhørende rutsjebane er inkluderet. Og bordtennis, billiard samt underholdning for både børn og voksne. Hvis dét ikke er nok, så kan I også tilkøbe adgang til hammam, jacuzzi, massage og sauna. Se alle faciliteter på tilbudet fra Sunweb.

Der er alle muligheder åbne for en rigtig behagelig ferie for  hele familien her med all inclusive i Alanya.

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning