All inclusive familiehotel i Alanya

1 uge på 4*hotel med all inclusive, fly tur/retur og lufthavnstransfer

Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her
  • Hotel Hotel Blue Star
  • Stjerner
  • Luftfartsselskab Onur Air
  • Måltider Helpension
p.p. from kr. 4019

En get-away til sol og varme? Tyrkiet er svaret på jeres bønner, og så er det endda billigt. Rejs til lækre, varme og BILLIGE Tyrkiet med dette tilbud fra Sunweb! Her får I en uge på 4* hotel med all inclusive, fly t/r fra Billund, København eller Aalborg samt lufthavnstransfer. Og prisen starter fra kun 4.019,- pp!

Læs også: Rejseguide til Alanya

All inclusive familiehotel i Alanya inkl. fly t/r

I skal bo på Hotel Blue Star, som måske ikke er det mest centrale hotel i Alanya, men fortvivl ej. Den gratis shuttlebus hver dag tager jer til og fra hotellet til stranden eller centrum, der ligger hhv. 1 km og 1,7 km væk. Samtidigt nyder I også godt af at bo i den roligere del af Alanya, hvor hotellets to udendørs swimmingpools med vandrutsjebaner gør det ekstra velegnet for børnefamilier.

deal-screenshot

deal-tyrkiet