fra kr. 4199

Den tyrkiske sydkyst har i mange år været en meget populær feriedestination og kaldes af nogle også for den “tyrkiske riviera” eller den “turkise kyst”. Den tyrkiske sydkyst har store bugter med brede sandstrande. Bag ved ligger de imponerende Taurusbjerge, som beskytter kysten mod kolde vinde fra indlandet. Antalya er hovedstaden i denne provins, og her ligger regionens største lufthavn, Antalya Lufthavn. Øst for denne charmerende storby ligger feriebyerne Kemer, Belek, Side samt Alanya, der er danskernes fortrukne ferieby i Tyrkiet. 12 km fra Alanya ligger byen Konakli, og det er her denne rejse går hen. Nu er I vist med på, hvor vi er henne i verden. Og herunder kan I læse, hvad ferien skal handle om.

All inclusive ferie ved Alanya

Det er på Sunweb.dk, I finder denne tur til Konakli.

I bor på det lækre Hotel Quattro Beach & Spa som ligger ned til den dejlige strand i udkanten af Konakli. Hotellet er bygget i med inspiration fra den osmanniske periode og er indrettet i en klassisk og elegant stil. Mellem hovedbygningen og den indbydende strand ligger det store poolområde, hvor I kan svømme, slappe af eller nyde en drink i poolbaren. I poolområdet er det også vandrutsjebaner i en separat pool. Hotel Quattro Beach & Spa byder på mange faciliteter og aktiviteter for både børn og voksne, og uanset om I foretrækker en aktiv ferie eller ren afslapning og selvforkælelse, så har I her gode rammer for jeres ferie.

Vil I gerne opleve den livlige ferieby Alanya, kan I nemt tage en dolmus eller taxa ind til centrum, hvor der er et stort udvalg af restauranter, butikker og barer. Opholder på Hotel Quattro Beach & Spa er med ultra all inclusive, så alle måltider, snacks og drikkevare er betalt hjemmefra.

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning