fra kr. 5798

Beliggenheden for dette femstjernet spa-hotel på Rhodos er helt sublim, og med all inclusive er der lagt op til en lækker ferie på den græske ferieø. I kan rejse enten 1 eller 2 uger alt efter, hvad der passer jer bedst.

Men I skal være hurtige, hvis I vil have fingrene i dette tilbud fra Primo Tours – rejserne bliver hurtigt udsolgt, og det er meget forståeligt, når man tænker på, hvad man får for prisen! Lige nu er der stadig enkle afgange i august, og så kan det endvidere bookes frem til midten af oktober med afrejse fra Billund.

All inclusive ferie på Rhodos

Kresten Royal Villas & Spa bor I 50 meter fra stranden, men hvis det er for langt at gå hver dag, så kan I bestemt også nyde godt af hotellets spa- og wellnessfaciliteter eller den store swimmingpool.

Og de mange barer og restauranter på hotellet er hele tiden klar til at genopfylde jeres energidepoter med lækre græske specialiteter og lokale drikkevarer. Der er endda også et minimarked på hotellet, hvis I står og mangler noget til jeres værelse, hvor I i øvrigt også har enten en balkon eller terrasse.

deal-screenshot

Kresten Royal1
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning