fra kr. 3498

Jeg faldt lige over denne afbudsrejse og ville straks dele den med jer. Det er en all inclusive ferie på Mallorca tæt på stranden i en uge med afgang fra Billund. Afbudsrejsen er gældende fra 27. april. Men der er dog også afrejsedatoer helt frem til 12. oktober i år med varierende priser.
Det er hos Primo Tours, at jeg har fundet dette tilbud til jer.

Og hvad skal I så lave på Mallorca? En vandretur i bjergregion Serra de Tramuntana i den nordvestlige del af øen er et must for enhver naturelsker. Her finder du de højeste bjerge på øen, der tilbyder den bedste panoramaudsigt. Du bør også besøge den gotiske katedral i Palma og fæstningen Bellver Slot, der ligger omkring tre kilometer fra byen.

Jeg vil også anbefale at leje en udlejningsbil og udforske øen på egen hånd. Der er mange gemte perler, du finder frem til i bil! I kan finde gode tilbud på lejebiler på Mallorca via Holidaycars.com.

All inclusive ferie på Mallorca tæt på stranden

Det er på Primotours.dk, at I finder denne rejse.

I bor på hotellet Ona Club Panama, der er nyrenoveret og med en super beliggenhed i Palma Nova. Byen er kendt for de fineste strande, hyggelige cafeer og masser af forlystelser for alle aldre.

Stranden ligger kun en kort gåtur fra hollet, og centrum er inden for 200 meter.

Jeres ophold er med all inclusive, dvs. morgen- middag og aftensmad, snacks, is samt lokale drikkevarer er inkluderet i prisen.

mallorca kfaos

deal-screenshot

Untitled
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning