fra kr. 4698

Skal årets ferie være solrig og fuld af dejlige oplevelser, så tjek dette tilbud, der tager dig på All Inclusive ferie på Mallorca: 7 dage på Hotel Delfin Playa med All Inclusive og fly tur-retur fra Billund. Pris fra 4698,- pr. person.

Den spanske ø er en populær destination blandt os danskere, og det forstår man godt. En af Middelhavets perler tilbyder dig smukke kyster, naturskønne områder og solrige timer.

En vandretur i bjergregion Serra de Tramuntana i den nordvestlige del af øen er et must for enhver naturelsker. Her finder du de højeste bjerge på øen, der tilbyder den bedste panoramaudsigt. Du bør også besøge den gotiske katedral i Palma og fæstningen Bellver Slot, der ligger omkring tre kilometer fra byen. Jeg vil også anbefale at leje en udlejningsbil og udforske øen på egen hånd. Der er mange gemte perler, du finder frem til i bil!

All inclusive ferie på Mallorca kun 50 meter fra skøn sandstrand

Det er på Primotours.dk, at I finder denne rejse.

I bor på Hotel Delfin Playa, der er et populært og hyggeligt All Inclusive hotel, der er central beliggende i feriebyen Palma Nova. Byen er kendt for de fineste strande, hyggelige cafeer og masser af forlystelser for alle aldre.

Stranden ligger kun 50 meter fra hotellet. På hotellet hersker en afslappet og herlig feriestemning. Her er en palmefyldt solterrasse, hvor I kan nyde solens stråler. Hvis I får brug for at blive kølet ned  så er der også en dejlig swimmingpool og separat børnepool, Der er også en indendørs opvarmet swimmingpool, faciliteter med sauna og massage og legerum. På hotellet arrangeres der jævnlig underholdning både i løbet af dagen og om aftenen. Hotellet er ældre, men nydeligt indrettet. Det er et ideelt valg, hvis I vil bo i dejlige omgivelser med alle byens mange forlystelser udenfor døren.

Jeres ophold er All Inclusive, dvs. morgen- middag og aftensmad, snacks, is samt lokale drikkevarer er inkluderet i prisen.

mallorca kfaos

 • 7 dages All Inclusive ferie på hyggeligt hotel på Mallorca inkl. fly tur-retur fra Billund 
  • Afrejsedato: 24/6, 1/7, 29/7, 5/8, 12/8, 19/8, 26/8, 9/9, 16/9, 23/9, 30/9, 7/10, 14/10 
  • Rejselængde: 7 dage
  • Afgangs lufthavn: Billund
  • Destination: Mallorca
  • Hotel: Hotel Delfin Playa
  • Beliggenhed: til centrum 50 meter, til strand 50 meter
  • Pension: All Inclusive
  • Lufthavnstransfer: Ikke inkluderet men kan tilkøbes for 198,- pr. person
  • Pris: Fra 4698,- pr. person

deal-screenshot

NY screen
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning