fra kr. 2441

Denne ferie Mallorca med halvpension tager jer til østkysten og den charmerende ferieby Cala d’Or.

I bliver indkvarteret i lejlighedskomplekset Gavimar Cala Gran Costa del Sur, hvorfra der blot er få minutters gang til både strand og centrum. Her er mange gode faciliteter for både børn og voksne, og stedet råder bl.a. over swimmingpool, tennisbane og børnepool.

Sunweb, der står bag rejsen, anbefaler lejligheder Gavimar Cala Gran Costa del Sur til især familier, som ønsker komfort ved at bo i egen lejlighed. Hotellet er da også uden tvivl et af de mest populære familiehoteller på Mallorca. Skal det være så komfortabelt som muligt, kan I i bookingprocessen vælge all inclusive frem for halvpension.

Ferie i lejlighed på Mallorca med halvpension

Skynd jer ind på Sunweb.dk, hvis en dejlig ferie på Mallorca lyder lokkende. I kan rejse i perioden fra maj til oktober 2018. I denne periode er der afgange fra både Københavns lufthavn, Billund og Aalborg.

Lejlighederne ved Gavimar Cala Gran Costa er nogle af de mest populære indlogeringer, som Sunweb har på Mallorca. Så det er bare med at booke til en sommerferie på Mallorca eller efteråret, hvis I skynder jer!

Vi har også mange andre gode og billige ferier til Mallorca, både med all inclusive pension og uden.

deal-screenshot

mallorca
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning