fra kr. 3799

Kreta er et populært rejsemål blandt os danskere, og det forstår man godt. Dejligt klima, skøn natur og søde, gæstfrie mennesker. Med denne ferie bliver I indkvarteret på hotel på Kreta, hvor I har cirka 800 meter til stranden, og opholdet er med all inclusive. Det betyder, at alle måltider, snacks og drikkevarer er inkluderet i prisen, så I behøver ikke bekymre jer om at huske pengepungen – det hele er betalt!

I bor på Hotel Club Lyda, der er er et familievenligt og hyggeligt hotel beliggende beliggende ca. 10 minutters gang fra centrum af byen Gouves og fra en dejlig sandstrand. Hotellet har en afslappet atmosfære, og her er flere pools til både børn og voksne. For familiens yngste medlemmer arrangeres der børneklub i juli og august (her tales ikke dansk). Der er også en udendørs legeplads, som børnene kan fornøje sig med.

Sunweb, der sender jer af sted, anbefaler Hotel Club Lyda til især familier med børn, som ønsker en billig ferie med all inclusive.

All inclusive ferie på Kreta

Det er på Sunweb, at I kan booke denne ferie i værelser med plads til op fire personer. Det kan stadig bookes i september og oktober.

På Hotel Lyda Club finder I 5 pools i alt, heraf 2 specifikt til børn. Omkring poolområder finder I de gratis liggestole samt en pool/snackbar, hvor I hele dagen kan hente jeres forsyninger til at forsøde ferien på Kreta med.

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning