All inclusive-ferie på Korfu

Fly tur/retur + 7 nætter på 3-stjernet hotel i hyggelige omgivelser

  • Hotel Ionian Park
  • Stjerner
  • Måltider Alt Inklusiv
p.p. from kr. 3699

Tag på en afslappende all inclusive-ferie på Korfu! Med dette tilbud fra SunCharter.dk får I en ferie med fly, mad og drikke samt overnatning på hotel i hyggelige, grønne omgivelser med oliven- og palmetræer.

Jeres hotel, som har en charmerende stemning og indbydende poolområde, ligger i byen Gouvia, som er et af de større turistområder på øen. Dog skal I ikke frygte et væld af hæslige butikker og restauranter, som man ofte ser, hvor der er mange turister. I stedet er det kvalitet over kvantitet, som gør sig gældende her.

I har 600 meter til nærmeste strand, så I let kan nyde lange dage i solen, og vil I udforske Korfu, kan I bare tage bussen, som går lige uden for døren.

All inclusive-ferie på Korfu

I bliver indkvarteret på Ionian Park Hotel, og her kan I se frem til en dejlig ferie med all inclusive, som serveres fra buffet i den store, åbne hovedrestaurant.

Indlogeringen sker på enten dobbeltværelser eller familieværelser med plads op til 4 personer. Alle værelser har eget badeværelse, air condition, køleskab, tv samt enten balkon eller terrasse.

Der er mulighed for at tilkøbe en charterpakke, der inkluderer bagage på op til 20 kg, mad på flyet samt transfer fra lufthavnen til hotellet for 520,-

deal-screenshot

deal-korfu-1