fra kr. 3905

Da jeg så denne all inclusive ferie på RhodosSunweb.dk, vidste jeg, at jeg måtte dele den med jer. For den er perfekt til børnefamilierne, der ønsker en ferie, hvor tid til vandsjov og afslapning er i fokus.

I bor på Hotel Cyprotel Faliraki, der er et dejligt all inclusive hotel. Her er ikke mindre end tre swimmingpools, to børnepools og seks vandrutsjebaner! Hvis I vil en tur til stranden, kan I gå til den dejlige sandstrand, der ligger ca. 800 meter fra hotellet. Men der går også en shuttlebus to gange om dagen, som I gratis kan hoppe på.

På Cyprotel Faliraki er der både fitnessrum, tennisbane, bordtennis, squashbane, basketball og meget andet. Og i løbet af dagen og aftenen tilbydes både aktiviteter og underholdning. For børnene er her miniklub. Så ingen kommer til at kede sig 😉

All inclusive ferie på Rhodos

Det er på Sunweb.dk, at I booker jeres ferie. Der er stadig massere af billige afgange tilbage, men de bliver hurtigt udsolgt!

Opholdet er med all inclusive, så måltider, snacks og drikkevarer er inklusiv i prisen. Så bare lad lommepengene blive derhjemme.

deal-screenshot