fra kr. 2809

Hvad ville være bedre end en solrig ferie på Mallorca med all inclusive? Og så endda til en virkelig fordelagtig pris! Drøm jer væk fra regn og rusk og forestil jer at tilbringe en uge eller to på et lækkert 3-stjernet hotel, hvor der er sørget for al mad og drikke, så I bare kan slappe af og nyde solen.

Mallorca er med sine lækre palmestrande og bjergtagende natur en vidunderlig feriedestination. I vil helt sikkert nyde en afslappende ferie som denne, hvor der er masser af tid til at hygge sig med hinanden, nyde øens kulinariske specialiteter og dase ved poolen eller på den nærliggende strand.

Lækker all inclusive sommerferie på Mallorca

Med denne deal fra TravelBird bliver I indkvarteret på Hotel Blue Sea Don Jaime midt i Cala Millor på Mallorcas østkyst, blot 250 meter fra stranden.

Indlogeringen kan ske på enten et dobbeltværelse eller en lille lejlighed med plads op til 4 voksne. Alle værelser er lyst indrettet med air condition, tv, WiFi og altan eller terrasse.

På hotellet finder du også et poolområde, der er perfekt at slappe af ved, hvis ikke du vil gå ned til kysten (250 meter) eller den populære sandstrande i Cala Millor (500 meter). For børnene er der også et lege- og spillerum. Og de lidt ældre kan nyde en drink i hotellets poolbar.

deal-screenshot