All inclusive ferie på Kreta

4-stjernet hotel ved Rethymnon inkl. fly og lufthavnstransfer

  • Hotel Hotel Orion
  • Stjerner
  • Luftfartsselskab Norwegian
  • Måltider Alt Inklusiv
p.p. from kr. 2694

Så er det tid til at planlægge sensommerferien! Det er dejlig nemt med en all inclusive ferie, og med denne deal kommer I til at bo på Hotel Orion, der er et all inclusive-hotel med en god beliggenhed i gåafstand til sandstranden ved Adelianos Kampos. Her er en god atmosfære, og personalet er imødekommende. Hotellet råder over to hyggelige poolområder med plads til både børn og voksne, og i poolbaren kan du nyde en forfriskende drink eller en kold øl.

Ferien er med all inclusive, hvilket betyder, at måltider, snacks og drikkevarer er inklusiv i prisen. Sunweb, der arrangerer rejsen, skriver, at dette er et godt hotel til prisen og anbefales til alle, der søger et billigt all inclusive-hotel tæt ved stranden.

Indlogeringen sker på værelser med plads op til 4 personer, heraf max 3 voksne. Det er også muligt at vælge enkeltværelser. Alle værelser har en balkon med udendørs møbler.

All inclusive ferie på Kreta

Skynd jer ind på Sunweb.dk, hvis I vil nyde solen på Kreta til sommer.

Kreta er den største ø i Grækenland, og der er masser at se og opleve. Fordi der er så meget at opleve på Kreta, synes jeg, det er en god idé at leje en bil eller en knallert, hvilket du kan gøre til en rimelig pris på Holidaycars.com! Men frem for alt er naturen på Kreta helt fantastisk – der er masser af bakker mod øst og dramatiske klipper mod vest. Der er også imponerende kløfter, som den i Samaria National Park tæt på Chania, den længste kløft på øen. Kysten mod syd af øen er stenstrand, men mod nord bliver det meget blidere, og der er nogle fantastiske strande, der tiltrækker millioner af besøgende hvert år. Tæt ved hotellet kan I tage bussen ind til den hyggelige by, Rethymnon, der er fyldt med smukke monumenter og shopping.

deal-screenshot

deal kreta