All Inclusive ferie på familievenligt hotel ved Kusadasi-kysten

7 eller 9 dage på hotel inkl. All Inclusive, fly tur-retur fra Billund eller København samt lufthavnstransport

  • Hotel Hotel Aria Claros Beach & Spa Resort
  • Stjerner
  • Luftfartsselskab Onur Air
  • Måltider Alt Inklusiv
p.p. from kr. 2739

Her er der virkelig tale om et godt tilbud til børnefamilierne, der ønsker en ferie med masser af sol, stand og badeture.

Turen går til Kusadasi-kysten i Tyrkiet, hvor I bor på Hotel Aria Claros Beach & Spa Resort, der er et indbydende All Inclusive hotel. Det betyder, at alt er betalt hjemmefra, og I kan bare slappe af og nyde ferien i dejlige omgivelser. Hotellet ligger på en bjergskråning med en skøn udsigt over bugten. Hotellet grænser ned til en dejlig, børnevenlig sandstrand, og der er 4 kilometer ind til den hyggelige landsby, Özdere.

I skal glæde jer til hotellets mange faciliteter, der tilgodeser hele familien. Vandrutsjebaner for både børn og voksne, 4 swimmingpools og et attraktivt spa center (mod betaling), hvor du kan forkæle dig selv med tyrkisk bad eller massage. Her er også masser af muligheder for at få sved på panden. Tennisbane, fitnessrum og forskellige aktiviteter i løbet af dagen sikrer, at I kan give den endnu mere gas i buffeten 🙂

Store dele af hotellet er renoveret i 2015 og fremstår indbydende, og indkvarteringen sker i pænt indrettede værelser beliggende i hovedbygningen eller i mindre 3-etagers club-bygninger. De største værelser har plads til 5.

All Inclusive ferie på familievenligt hotel ved Kusadasi-kysten i Tyrkiet

Det er på Sunweb.dk, at I finder denne skønne All Inclusive ferie.

Om netop denne ferie skriver Sunweb: “Da opholdet er med All Inclusive, er både måltider, snacks og drikkevarer inklusiv i prisen hjemmefra, og vi anbefaler Hotel Aria Claros Beach & Spa Resort til både børnefamilier og voksne, der ønsker at bo komfortabelt i rolige omgivelser med mange faciliteter.

 

deal-screenshot