fra kr. 4159

Med denne skønne rejse kommer I til La Cala de Mijas ved Costa del Sol, der er en tidligere fiskerby. Med sit dejlige klima og godt 300 solskinsdage om året er det en populær turistdestination.

Selvom det er et populært sted, så har byen formået at bevare sin charme og autencitet med hyggelige barer, caféer og restauranter, gademarkeder, en smuk, palmefyldt kystlinje og så middelaldertårnet, der er byens varemærke.

I bliver indkvarteret på det 4-stjernede VIK Gran Hotel Costa del Sol, der er placeret i et roligt område i La Cala de Mijas. Stranden er lige udenfor døren, men hotellet råder også over en pool, så der er ikke langt, når I har brug for at blive kølet ned.

Jeres ophold er med all inclusive, og maden i restauranten består hovedsageligt af specialiteter fra middelhavsområdet. Hotellet arrangerer forskellige aktiviteter, og der er et underholdningsprogram ved poolen om aftenen. Indtil den 31. oktober kan I nyde havudsigten fra hotellets “chill out”-terrasse, hvor der er liggestole og parasoller, som I frit kan benytte jer af.

All inclusive ferie på Costa del Sol

Det er på Travelbird.dk, at I finder denne all inclusive ferie, som kan bookes fra april og frem til oktober.

Hotellets værelser er lyse og komfortable og er udstyret med en terrasse, minikøleskab, værdiboks, aircondition, satellit-TV, telefon og et badeværelse med toiletartikler og hårtørrer. Der er gratis wi-fi i lobbyen.

cposta

deal-screenshot

Capture