All inclusive ferie i Nessebar

Strandhotel 500 meter fra centrum - 1 uges ferie inklusiv fly og transfer

p.p. from kr. 3529

Det er firestjernet, det er all inclusive og det er direkte ved stranden i Nessebar. Dette er ingredienserne for denne ferie i Nessebar, som Sunweb tilbyder på 4*hotel MPM Arsena.

På en ferie skal alt handle om afslapning og komfort. Derfor skal der heller ikke være længere til stranden, end at I ikke engang behøver at skoene på for at komme i vandet. Forstå mig ret. I går blot ud ad døren, og så står I direkte på stranden her under den bulgarske sol.

Centrum ligger 500 meter væk, så hotellet ligger i ganske rolige omgivelser, hvilket gør det perfekt til en familieferie.

All inclusive ferie i Nessebar

Dette er ét Sunwebs mest populære hoteller i Bulgarien, og du kan stadig nå at få din sommerferie her. Der er nemlig stadig ledige afgange tilbage i august. Første afgang er allerede i morgen!

Transferen og flyet tur/retur fra enten København, Billund eller Aalborg er også inkluderet i dette tilbud, som starter med priser for en uges ferie fra 3.529,- per person.

Indlogeringen kan ske på værelser med plads op til fire personer. Her er både standard dobbeltværelser, men også luksus suites. Alle værelser har air condition og enten en balkon eller terrasse.

deal-screenshot

Capture2