All inclusive ferie i Sunny Beach

Fly + en uge på firestjernet og børnefamilievenligt hotel nær strand og centrum

  • Hotel Hotel Flora Park
  • Stjerner
  • Luftfartsselskab SAS
  • Måltider Alt Inklusiv
p.p. from kr. 2840

Her er det! Jeres tilbud på en all inclusive ferie i Sunny Beach til sommeren 2017. Dette er et ganske familievenligt hotel placeret centralt i Sunny Beach, hvor der er mulighed for at trække sig lidt tilbage fra nattelivets larm. Og omvendt, hvis I netop er til festmiljøet, så er I hurtigt nede i byen, hvor det sker med blot 500 meter til den eneste gade med et navn i Sunny Beach, Flowerstreet.

Under alle omstændigheder ligger den lækre sandstrand blot en meget kort gåtur væk. Og i området findes flere af de bedste restauranter i Sunny Beach. Jeres Hotel Flora Park har dog også all inclusive, så I skal bestemt ikke mangle noget.

Men I skal dog skynde jer at booke, dette er et af de mest populære all inclusive hoteller i Sunny Beach.

All inclusive ferie i Sunny Beach

Poolområdet med vandrutsjebaner er dragende, især for småbørnene. Alt imens kan de voksne slappe af og nyde solen fra liggestolene eller tage del af de mange sportslige aktiviteter som findes omkring hotellet. Lige fra tennis og minigolf til spa og wellness. Der ikke sparet på noget på denne all inclusive ferie i Sunny Beach.

Se blot alle mulighederne på tilbuddet fra Sunweb, hvor du også kan bestemme, om I skal være væk 7 dage eller helt op til 14 dage.

I bookingen kan I vælge mellem flere forskellige værelser på dette hotel i Sunny Beach, lige fra almindelige dobbeltværelser med plads til 2 personer og familieværelser med plads op til 4 personer.

deal-screenshot

sunny