fra kr. 2524

En billig all inclusive ferie i Marmaris, badebyen i Tyrkiet, tilbyder oplevelser for enhver smag. Her finder du både strande, shoppinggader, mange restauranter og en hyggelig lystbådehavn.

Med dette rejsetilbud bliver I indkvarteret på Hotel Halici 1 med en god beliggenhed tæt på både strand og centrum. Hotellet ligger i en sidegade og en anelse tilbagetrukket fra strandvejen i Marmaris. På bedste vis kombinerer denne placering de farverige oplevelser i byen med afslapning ved poolen.

Marmaris’ bystrand ligger få minutters gang fra hotellet, og når I vil ind til centrum, kan I enten gå langs hovedgaden eller tage en dolmus. Afstanden til centrum er cirka 500 meter.

Hotellet er simpelt indrettet, og værelserne er renoveret i 2014. Sunweb, der står bag rejsen, skriver, at “hotellet er populært blandt voksne og familier, der lægger større vægt på beliggenhed fremfor høj standard og mange faciliteter”. Der er både to almindelige pools og en børnepool på hotellet, så når I har brug for at blive kølet ned, tager I bare en dukkert.

Tyrkiet er garant for solrigt vejr, så hvis I ønsker en skøn solferie, så er Marmaris den helt rigtige destination.

Billig all inclusive ferie i Marmaris

Det er på Sunweb.dk, at I finder denne rejse.

Opholdet på Hotel Halici 1 er med all inclusive, hvilket betyder, at måltider, snacks og lokale drikkevarer er inklusiv i prisen, så I behøver ikke bekymre jer om feriebudgettet, når først I er her.

marmasirsop

deal-screenshot

halici
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning