fra kr. 2034

En All Inclusive ferie i Marmaris, badebyen i Tyrkiet, tilbyder oplevelser for enhver smag. Her finder du både strande, shoppinggader, mange restauranter og en hyggelig lystbådehavn.

Med dette rejsetilbud bliver I indkvarteret på Hotel Halici 1 med en god beliggenhed tæt på både strand og centrum. Hotellet ligger i en sidegade og en anelse tilbagetrukket fra strandvejen i Marmaris. På bedste vis kombinerer denne placering de farverige oplevelser i byen med afslapning ved poolen.

Marmaris’ bystrand ligger få minutters gang fra hotellet, og når I vil ind til centrum, kan I enten gå langs hovedgaden eller tage en dolmus. Afstanden til centrum er cirka 500 meter.

Hotellet er simpelt indrettet, og værelserne er renoveret i 2014. Sunweb, der står bag rejsen, skriver, at “hotellet er populært blandt voksne og familier, der lægger større vægt på beliggenhed fremfor høj standard og mange faciliteter”. Her er både 2 almindelige pools og en børnepool på hotellet, så når I har brug for at blive kølet ned, så tager I bare en dukkert.

Tyrkiet er garant for solrigt vejr, så hvis I ønsker en skøn solferie, så er Marmaris den helt rigtige destination.

All Inclusive solferie i Marmaris

Det er på Sunweb.dk, at I finder denne rejse.

Opholdet på Hotel Halici 1 er med All Inclusive, hvilket betyder, at måltider, snacks og lokale drikkevarer er inklusiv i prisen, så I behøver ikke bekymre jer om feriebudgettet, når først I er her.

marmasirsop

 

 

 

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning