fra kr. 2669

En billig all inclusive ferie i Marmaris, badebyen i Tyrkiet, tilbyder oplevelser for enhver smag. Her finder I både strande, shoppinggader, mange restauranter og en hyggelig lystbådehavn. Rejsetilbuddet kan bestilles på Sunwebs hjemmeside.

Med dette rejsetilbud bliver I indkvarteret på Hotel Halici 1*** med en god beliggenhed tæt på både strand og centrum. Hotellet ligger i en sidegade og en anelse tilbagetrukket fra strandvejen i Marmaris. På bedste vis kombinerer denne placering de farverige oplevelser i byen med afslapning ved poolen. Marmaris’ bystrand ligger få minutters gang fra hotellet, og når I vil ind til centrum, kan I enten gå langs hovedgaden eller tage en dolmus. Afstanden til centrum er cirka 500 meter.

Hotellet er simpelt indrettet, og værelserne er renoveret i 2014. Der er både to almindelige pools og en børnepool på hotellet, så når I har brug for at blive kølet ned, tager I bare en dukkert.

Tyrkiet er garant for solrigt vejr, så hvis I ønsker en skøn solferie, så er Marmaris den helt rigtige destination.

Billig all inclusive ferie i Marmaris

Det er på Sunweb.dk, at I finder denne rejse. Opholdet på Hotel Halici 1 er med all inclusive, hvilket betyder, at måltider, snacks og lokale drikkevarer er inklusiv i prisen, så I behøver ikke bekymre jer om feriebudgettet, når først I er her.

Det er muligt at booke opholdet på Hotel Halici helt frem til midten af oktober. Der afgang fra både Billund og København.

deal-screenshot

Capture