fra kr. 3054

Værsgo, et styks tilbud på en all inclusive ferie i Marmaris, det grønne hjørne af Tyrkiet. I denne deal har jeg taget udgangspunkt i en uges ferie, men I kan også nøjes med tre dage eller tage afsted i helt op til fire uger. Og hvad kan I så se frem til i Marmaris?

Hovedgaden i Marmaris strækker sig fra Atatürk Boulevarden helt ud til bjergene ved Içmeler i Vest. På begge sider af hovedgaden finder I butikker og barer. Bag ved havnen finder I den gamle bydel. Det er her, bargaden og den overdækkede basar ligger, og dette område af byen sover aldrig. Fra tidlig morgen til sen aften summer basarens gader af liv fra de handlende, og i aften- og nattetimerne strømmer diskotekernes rytmer ud i natten, og her kan I danse under åben himmel, lige indtil solen begynder at stå op.

All inclusive ferie i Marmaris

Det er via Sunweb.dk, at jeg har fundet denne ferie til jer, som lige nu kan bookes fra maj til oktober næste år.

I bor på Hotel Tropical Beach, som er et populært all inclusive hotel der ligger 3 km fra Marmaris centrum. Hotellet ligger på den boulevard, som fører ind til Marmaris, og her finder I et hav af butikker og restauranter. Tropical Beach ligger desuden ned til den gyldne sandstrand, hvor I kan nyde nogle dejlige feriedage med udsigt til Ægæiske hav. Hotellet har et dejligt poolområde omgivet af liggestole og frodige træer. Opholdet er med all inclusive, så måltider, drikkevarer og snacks er betalt hjemmefra.

Marmaris3

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning