All inclusive-ferie i Bulgarien

En uge på 4* hotel i Byala lige ud til vandet, inkl. fly t/r og transfer

  • Hotel Byala Beach Resort
  • Stjerner
  • Luftfartsselskab BH Air
  • Måltider Alt Inklusiv
p.p. from kr. 3109

Søger du en lækker sommerferie, enten hele familien, som par eller med venner? Hvad med en all inclusive-ferie i Bulgarien? Jeg har fundet denne ferie til dig på Sunweb.dk, så det er bare om at slå til, inden priserne stiger.

Opholdet er som nævnt all inclusive, men også lufthavnstransfer og fly tur/retur fra enten København, Billund eller Aalborg er med i prisen. Hvert værelse er udstyret med et tekøkken samt en balkon – de fleste med udsigt til Sortehavet.

All inclusive-ferie i Bulgarien

På hotellet, Byala Beach Resort****, kan I nyde jeres all inclusive-menu fra klokken 8.00 om morgenen til klokken 22.00 om aftenen.

Hver dag arrangeres der underholdning for både børn og voksne. Børnene, mellem 3 og 12 år, kan også være med i hotellets børneklub, mens de voksne måske nyder godt af wellnessmulighederne. I løbet af jeres ferie kan i også tage en dukkert, både i Sortehavet eller i hotellets pool. Bemærk at der er en separat børnepool i hotellets poolområde.

I bliver indlogeret i lejligheder på Hotel Byala Beach med plads op til 8 personer. I de mindste er der plads fra 2-4 personer. Alle lejligheder har et minikøkken og balkon

deal-screenshot