fra kr. 3109

Patalavaca, denne rejses destination, ligger på sydsiden af Gran Canaria og er med sine langstrakte, bløde og mørke sandstrande et populært feriested. Glæd jer til at dyrke alle mulige vandsportsaktiviteter, vandre ad de mange naturskønne ruter eller blot dase ved vandet.

Med denne ferie kan I vælge mellem 7, 10 eller 14 overnatninger på Marina Elite Resort på Gran Canaria med all inclusive, fly fra København eller Hamborg og transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur.

I kommer til at bo i egen ferielejlighed på Marina Elite Resort, der ligger tæt på stranden i Balito. Hotellet råder over en stor udendørs swimmingpool med liggestole og parasoller. Det er desuden også muligt at spille tennis eller squash mod et gebyr.
Opholdet er med all inclusive, og I spiser jeres måltider i hotellets dejlige restaurant.

All inclusive-ferie på Gran Canaria

Hvis denne all inclusive-ferie på Gran Canaria lyder som den helt perfekte ferie, så klik ind på Travelbird.dk.

Det er også værd at besøge stranden ved Anfi del Mar, hvor I kan finde det fineste hvide sand i et lavvandet område. Denne strand betegnes som én af de allerbedste strande på Gran Canaria.

Når I booker denne rejse, kan I vælge mellem en 1-værelseslejlighed eller 1-værelseslejlighed Superior. Der er plads op til tre voksne per lejlighed. Hver lejlighed har også et lille køkken og en altan.

deal-screenshot

gran C