fra kr. 3019

Her er der et rigtig godt tilbud, hvis du leder efter en solrig ferie! På Sunweb finder du denne lækre sommerferie til Sunny Beach i Bulgarien. Her finder du også mere information om hotellet, værelsestyper og forplejning.

I bliver indkvarteret på Hotel Flora Park, der er et familiehotel beliggende tæt på strandpromenaden og den fantastiske sandstrand samt centrum af livlige Sunny Beach. Hotellet råder over flere indbydende poolområder med swimmingpools, børnepools og vandrutsjebaner, så der er masser af plads at boltre sig på. Der er også forskellige sportsfaciliteter som f.eks. tennisbane, minigolf, billard, petanque og dart. For familiens mindste medlemmer er her både miniklub og legeplads, og for de voksne er her et dejligt spa/wellnesscenter.

All inclusive-ferie på familiehotel i Sunny Beach

Stranden og butikker ligger kun et stenkast fra hotellet, så I behøver ikke bekymre jer om taxaregninger og bustider. Opholdet inkluderer All Inclusive, så samtlige måltider, snacks og drikkevarer er inkluderet i prisen, og I behøver derfor ikke købe hverken mad eller drikkevarer andetsteds. Hotel Flora Park anbefales både til børnefamilier og voksne.

bulgarein

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning