fra kr. 3174

Her er der et rigtig godt tilbud, hvis du leder efter en solrig ferie: En uges All inclusive-ferie på familiehotel i Sunny Beach i Bulgarien inkl. fly tur-retur fra København og lufthavnstransport. Pris fra 3174,- pr. person.

I bliver indkvarteret på Hotel Flora Park, der er et familiehotel beliggende tæt på strandpromenaden og den fantastiske sandstrand, samt centrum af livlige Sunny Beach. Hotellet råder over flere indbydende poolområder med swimmingpools, børnepools og vandrutsjebaner. Så der er masser af plads at boltre sig på. Der er også forskellige sportsfaciliteter, som f.eks. tennisbane, minigolf, billard, petanque og dart. For familiens mindste medlemmer er her både miniklub og legeplads, og for de voksne er her et dejligt spa/wellness center.

Stranden, butikker og restauranter ligger kun et stenkast fra hotellet, så I behøver ikke bekymre jer om taxaregninger og bustider. Opholdet inkluderer All Inclusive, så samtlige måltider, snacks og drikkevarer er inklusiv i prisen. Hotel Flora Park anbefales både til børnefamilier og voksne.

All inclusive-ferie på familiehotel i Sunny Beach

Det er på Sunweb, at du finder denne rejse. Her finder du også mere information om hotellet, værelsestyper og forplejning.

bulgarein

 

 

 

 

deal-screenshot

bul srecce
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning