fra kr. 2079

Ultra All Incluisve – så bliver det ikke meget bedre! Denne ferie er netop Ultra All Inclusive, og det betyder, at både måltider, snacks og drikkevarer er betalt hjemmefra. Sunweb, der står bag rejsen, har været søde at udspecificere, hvad det vil sige:

– Alle måltider serveres fra buffet
– Morgenmad 7.00 – 10.00
– Sen morgenmad 10.00 – 11.00 (juni-sept.)
– Frokost 12.30 – 14.00
– Aftensmad 18.00 – 21.00
– Snacks 12.00 – 15.00
– Kaffe, frugt og is 15.00 – 17.00
– Midnatssnack 23.30 – 00.30
– Lokale (og udvalgte importerede) alkoholiske og alkoholfri drikkevarer 10.00 – 01.00
– 1 x aftensmad i à-la-carte restaurant pr. ophold (bulgarsk, italiensk. Reservation er påkrævet)
– Minibar er fyldt ved ankomst med vand, sodavand og øl og genopfyldes ikke.

Så I kommer ikke til at sulte. I bliver indkvarteret på Xperience Miramar Club Hotel, der er et familiehotel af høj standard, beliggende helt ned til den dejlige sandstrand i udkanten af Obzor i Bulgarien. Her er gode faciliteter, uanset om I ønsker afslapning eller en dag med aktiviteter. Der er et dejligt poolområde med flere swimmingpools, børnepools og vandrutsjebaner for de mindste. Her er miniklub (her tales ikke dansk) og legeplads for de mindste. De voksne kan glæde sig til et indbydende spa/wellness center med sauna, tyrkisk bad og massage. Hotellet tilbyder både fodbold, beachvolley, tennisbane, fitness og bordtennis, så der er også masser af mulighed for sved på panden.

All Inclusive ferie i Bulgarien

Nu er der kun en ting tilbage at gøre. Det er at skynde sig ind på Sunweb.dk og booke en ferie.

Indkvarteringen sker i et af de 500 lyse og rummelige værelser, som hotellet råder over. I bor i Obzor, der er en hyggelig, lille by ved Sortehavet, der de senere år har tiltrukket flere og flere besøgende. Byen er placeret ved en skøn, 10 kilometer lang sandstrand. Hvis I en aften vil ud at spise, så er her et godt udvalg af restauranter, barer og caféer, og i højsæsonen er her også et par diskoteker.

Obzor er den oplagte feriedestination for børnefamilier og voksne, der gerne vil holde ferie et af de mere rolige steder på Sortehavskysten i Bulgarien. Byen ligger ca. 35 kilometer fra den livlige ferieby, Sunny Beach og ca. 40 km fra middelalderbyen, Nessebar.

Bulgarien

 

 

 

 

 

 

 

deal-screenshot

bulg screen
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning