All inclusive ferie i Bulgarien

Perfekt familieferie med masser af aktiviteter + fast lav børnepris

  • Hotel Xperience Miramar Club Hotel
  • Stjerner
  • Luftfartsselskab BH Air
  • Måltider Alt Inklusiv
p.p. from kr. 2717

En all inclusive ferie i Bulgarien ved byen Obzor. Det er den perfekte familieferie på dette 4,5 stjernet hotel, Xperience Miramar Club Hotel, hvor der er et væld af aktiviteter for børn og unge i alle aldre. Og de voksne bliver bestemt heller ikke snydt.

I kan rejse fra maj og frem til september med flyafgange fra både Aalborg, Billund og København. Det er på Sunweb, at jeg har fundet dette tilbud til jer. Børn, til og med 12 år,  har en fast lav pris fra 1.499,-.

I kan vælge mellem flere typer af værelser i bookingen, lige fra et enkeltværelse til en familiesuite med plads til fire personer, to voksne og to børn.

All inclusive ferie i Bulgarien

Jeres hotel har som sagt et væld af aktiviteter og rammer, der kan være med til at skabe den perfekte familieferie. I kan blandt andet fornøje jer med basketball, beachvolley, bordtennis, fodbold, tennis og meget, meget mere. Eller springe i en af de mange pools, herunder også to separate børnepools.

Og hvis I er mere til afslapning, så er der også et wellnessområde, hvor I har fri adgang til. Sauna, infrarød kabine, jacuzzi og tyrkisk dampbad finder I her, samt flere muligheder for wellnessbehandlinger og massage.

Endeligt kan I naturligvis også tage et smut på stranden, hotellet ligger nemlig lige ud til vandet. Her er der også liggestole og parasoller til fri afbenyttelse.

Nu er der kun en ting tilbage at gøre. Det er at skynde sig ind på Sunweb.dk og booke en ferie.

deal-screenshot