fra kr. 2559

Sol, strand og masser af aktiviteter. Det er ingredienser i denne ferie, der tager jer på en dejlig sommerferie i Tyrkiet.

I bliver indkvarteret på det 5-stjernede hotel Club Nena, der er beliggende ned til stranden i Kizilagac, cirka 15 km fra den charmerende tyrkiske by, Side. På hotellet er der masser af aktiviteter  for både børn og voksne. Her er et et dejligt poolområde med flere swimmingpools, børnepools samt en separat aquapark med vandrutsjebaner. Og mens vandhundene pjasker rundt, kan mor og far nyde livet, solen og en god bog på en af solsengene.

Et underholdningsteam er desuden tilknyttet hotellet og arrangerer sjove aktiviteter for både børn og voksne i løbet af ugen. Jeres ophold er med All Inclusive, så når ferien er betalt hjemmefra, behøver I ikke tænke på feriebudgettet. Og hvis I skulle være i tvivl om, hvorvidt det der all inclusive er reelt nok, så frygt ej mere!

All inclusive luksusferie i Tyrkiet

Det er på Sunweb.dk, at du finder denne skønne ferie.
Sunweb skriver, at “Club Nena er oplagt til både børnefamilier og voksne, der gerne vil bo komfortabelt ved stranden med all inclusive”.

Hotellets værelser er pænt indrettede og ligger i lave bygninger spredt rundt på et grønt og frodigt område.

 

deal-screenshot

side
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning