fra kr. 4834

Med mere end 3.000 solskinstimer om året er Rhodos en af ​​de mest solrige regioner i Europa. Og det er netop her, denne rejse tager jer til!

I kommer til at bo på Hotel Mitsis Grand, der er et skønt All Inclusive familiehotel beliggende ved stranden, tæt på centrum af Rhodos by. Hotellet er en del af den populære Mitsis-hotelkæde, og her er pengene godt givet ud.

Hotellet råder over to udendørs poolområder med swimmingpools, børnepools og solterrasse, og her er også en indbydende, indendørs swimmingpool. Stranden finder du på den anden side af vejen. Det er også muligt at få pulsen op under din ferie på Mitsis Grand, da der både er tennisbane og fitness.

Opholdet er med All Inclusive, hvilket betyder, at måltider, snacks og lokale drikkevarer er inklusiv i prisen. Pengepungen kan du trygt lade blive i lommen, og du kommer ikke til at gå sulten i seng 😉 All Inclusive inkluderer:

– Alle måltider serveres fra buffet
– Morgenmad fra 07:00 – 10:00
– Frokost fra 12:30 – 14:30
– Aftensmad fra 18:30 – 21:30
– Snacks og is fra 10:00 – 24:00
– Lokale alkoholiske og alkoholfri drikke fra 10:00-01:00
– 1 x aftensmad på en af hotellets a la carte restauranter (reservation er påkrævet)

All Inclusive familieferie på Rhodos

Det er på Sunweb.dk, at du finder denne rejse. Her finder du også meget mere information om de forskellige værelsestyper, hotellets faciliteter og rejsedatoer.

rhodos

 

deal-screenshot

rhjo
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning