Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her

Beliggenheden på bjergsiden, 200 meter fra stranden og 2 km til centrum af Pelagia på Kreta. Ja, så ligger dette 4* Hotel Blue Bay Resort & Spa ret så perfekt for en hyggelig familieferie. At det med er all inclusive og værelserne har plads til familier på op til fem personer er bare et par plusser i rækken.

Der er mulighed for både at slappe af på solterrassen eller banke pulsen godt og grundigt op i vejret med de mange sportsfaciliteter på stedet. Og hvis ikke I vil gå de 200 meter ned til stranden, så kan I benytte jer af hotellets mange pools, heraf også to separate børnepools.

Det er Sunweb, som kan sende jer afsted i perioden fra juni til oktober – og endda både fra København, Aalborg og Billund. Priserne starter fra 3.549,- pr. person. Tjek alle ledige afgange og priser på Sunwebs hjemmeside.

All inclusive på Hotel Blue Bay Resort & Spa Kreta

Morgenmad, frokost, is og snacks, aftensmad og naturligvis drikkevarer er betalt allerede før, I tjekker ind på hotellet. Så det er bare at nyde den uge, eller måske 4 uger, som I har bestilt her på Hotel Blue Bay Resort & Spa på Kreta.

På resortet er der rig mulighed for en aktiv ferie også med baner til basketball, beachvolley, minigolf og tennis og meget mere. Men som navnet på hotellet antyder, så er der også wellness og spa at slappe af med. Det meste mod betaling dog.

deal-screenshot

Capture