4* og all inclusive familieferie i Side

Stort luksushotel med flere pools, vandrutsjebaner og wellness

  • Hotel Hotel Bone Club Sunset
  • Stjerner
  • Luftfartsselskab Onur Air
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 2814

Er I på udkig efter en billig sommerferie til Tyrkiet? Så kig med her. Med denne deal får I nemlig 1 uges 4*luksus med all inclusive samt fly tur/retur OG lufthavnstransfer fra kun 2.814,- per person.
Der mangler altså ingenting i dette utrolige ferietilbud, som jeg har fundet til jer på Sunweb. Og med hotellets 3 forskellige swimmingpools, vandrutsjebaner og wellnesscenter kan I godt begynde at glæde jer allerede nu.

All inclusive familieferie i Side inkl. fly t/r

Jeres hotel, Hotel Bone Club Sunset, ligger i området omkring Side, tæt på byen Gundodgu, og en lille km fra den store sandstrand. Men på selve hotellet, som kun er et par år gammelt, er der flere pools. Herunder også børnepool og pool med vandrutsjebaner. Børnene kan også nyde godt af hotellets børneklub – OBS her tales dog ikke dansk.

I mens børnene måske leger i børneklubben, så kan forældrene besøge hotellets wellnessområde, hvor der både er jacuzzi, sauna og naturligvis et tyrkisk dampbad.

Og med jeres all inclusive-pakke kan I dagligt nyde flere store måltider fra buffet samt snacks og drikkevarer gennem hele dagen, også ved poolområdet.

Hvis I vil en tur ind til centrum af Side, så kan I tage den lokale dolmus, der fører jer dertil på kort tid.

Leder du efter andre billige ferier til Tyrkiet? Så kan du tage et kig på min tilbudsside “Billige rejser til Tyrkiet – Holidayguru.dk

deal-screenshot