All Inclusive i Alanya på 4-stjernet hotel

Sommerferie i Alanya med all inclusive

Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her
  • Hotel Oba Star Hotel & Spa
  • Stjerner
  • airport Billund
  • Luftfartsselskab Primera Air
  • Måltider Helpension
Holidayguru recommends: 7. jun til 14. jun 150 meter fra stranden
fra kr. 5498

Er I  også allerede begyndt at drømme om sol og sommer? Så læs med her. Jeg har nemlig fundet et ferietilbud til solrige Alanya i Tyrkiet på BravoTours.dk. I kommer til at bo på det 5-stjernet hotel Oba star Hotel, der har en god beliggenhed.

All inclusive i Alanya

Oba Star ligger dejligt i den hyggelige bydel Oba, og hotellet ligger også kun 150 meter fra hotellets eget strandafsnit. Centrum af Alanya er blot 2,5 kilometer væk, så I har rig mulighed for at gå på opdagelse i byen og måske tage på en lille shoppetur. I har således alle muligheder for at gøre dette til en skøn solferie.

På hotellet finder i to poolområder, hvoraf det ene er et mindre, afsplappende område. I finder også solterrasse med solsenge, parasoller og en seperat børnepool.

Ferien er med all inclusive, og hotellet har en stor restaurant, samt en halvåben snackbar – så I kommer i hvert fald ikke til at sulte!

deal-screenshot

Capture