fra kr. 5498
Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her

Er I  også allerede begyndt at drømme om sol og sommer? Så læs med her. Jeg har nemlig fundet et ferietilbud til solrige Alanya i Tyrkiet på BravoTours.dk. I kommer til at bo på det 5-stjernet hotel Oba star Hotel, der har en god beliggenhed.

All inclusive i Alanya

Oba Star ligger dejligt i den hyggelige bydel Oba, og hotellet ligger også kun 150 meter fra hotellets eget strandafsnit. Centrum af Alanya er blot 2,5 kilometer væk, så I har rig mulighed for at gå på opdagelse i byen og måske tage på en lille shoppetur. I har således alle muligheder for at gøre dette til en skøn solferie.

På hotellet finder i to poolområder, hvoraf det ene er et mindre, afsplappende område. I finder også solterrasse med solsenge, parasoller og en seperat børnepool.

Ferien er med all inclusive, og hotellet har en stor restaurant, samt en halvåben snackbar – så I kommer i hvert fald ikke til at sulte!

deal-screenshot

Capture