fra kr. 5999

Hotel SBH Crystal Beach – den perfekte base for en aktiv solferie på Fuerteventura

Dette 4-stjernede hotel her er noget særligt. Frodige omgivelser og gode faciliteter er hvad du kan forvente. På hotellet indlogeres I på pæne og enkle værelser med eget badeværelse, balkon, wifi, køleskab, aircondition og safetybox. Så på trods af den simple indretning har I alt hvad I får brug for på værelset. Der er mulighed for at vælge værelse med havudsigt også da hotellet ligger PÅ stranden er denne udsigt noget helt særligt at vågne op til.
Beliggenheden er helt suveræn, da hotellet ligger PÅ stranden og kun 20 m fra byen, så selv hvis du ikke har lyst til at benytte dig af den inkluderede halvpension er der mange velsmagende alternativer lige i nærheden.
Jeg anbefaler dette hotel til voksne, der vil på en aktiv solferie på Fuerteventura.
Du kan læse mere og købe rejsen her hos SunCharter.dk

Hotel SBH Crystal Beach

Aktiv solferie på Fuerteventura

Fuerteventura er den næststørste af de kanariske øer og kendt for at have de største og bedste strande. Øen er en populær feriedestination hele året rundt, pga. det milde klima og de mange faciliteter og events inden for diverse sportsgrene.
Fuerteventura ligger blot 100 km fra den afrikanske kyst og bærer præg deraf, men har også mange ligheder med de nærliggende øer som Lanzarote. På Fuerteventura er sproget spansk og køkkenet har mange skønne retter inspireret af lokalområdet.

deal-screenshot

k