fra kr. 5998
Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her

La Palma er den mest nordvestlige af de Kanariske øer og den femte største ud af de syv øer. La Palma er en utrolig smuk ø med et imponerende landskab med vulkaner, skove og dejlige strande. Det er også et fantastisk sted at se på stjerner, fordi der er strikse forureningslove på øen. Med sit smukke landskab egner øen sig også til alle jer sportsentusiaster. Tilbuddet jeg har fundet til jer på BravoTours.dk lægger da også op til, at I skal have en aktiv ferie.

Aktiv ferie på sportsresort på La Palma

I skal bo på det 4* La Palma Sport, der er et fantastisk sportsresort. Resortet byder på et helt nyt fitnesscenter, spændende holdaktiviteter, mulighed for tennis og meget mere! Fitnesscentret er mere end 1.000 m2, og her kan I både styrketræne, dyrke cardio, tage til spinning, aerobic og mange flere ting. Hotellets omgivelser indbyder også til mountainbike- og løbeture, hvis I gerne vil ud i naturen.

Hvis I er vilde med holdtræning, er der også rig mulighed for det på La Palma Sport. Der tilbydes blandt andet yoga, pilates, zumba, bodypump og coretræning. Der er også mulighed for Les Mills-konceptet, så er I vant til at træne efter det hjemme i Danmark, er det nemt for jer at hoppe ind i en time.

Hotellet har også et dejligt spa-område, hvor I kan nyde mange lækre behandlinger, og der er både indendørs pool og sauna. Der er selvfølgelig også aktiviteter for børn.

Ferien er med all inclusive, og der er masser af sunde retter at vælge imellem.

 

deal-screenshot

Capture