Aktiv familieferie på Mallorca

En uge med halvpension, fly tur/retur

  • Hotel HSM President Golf & Spa
  • Stjerner
  • Måltider Halvpension
p.p. from kr. 4539

Mallorca er en alsidig ferieø. Her kan du både få kulturoplevelser, nogle af de lækre strande og klareste vand i Europa og så kan du få aktiviteter i alle genrer. Og denne deal er ingen undtagelse på nogle af fronterne. Beliggende i feriebyen Alcudia er HSM President Golf & Spa et godt udgangspunkt for en ferie med forskellige oplevelser.

Blot 50 meter er der til stranden, og golfbanen ligger også kun golfslag væk. Men I har også diverse andre muligheder for sportsaktiviteter både over, under og på vandet. Cykling i bjergene samt diverse events for børnene. Der også flere wellnessfaciliteter på hotellet, så I kan blive ladt op til næste dag.

Aktiv familieferie på Mallorca med halvpension

Det er på Sunweb.dk, at jeg har fundet dette tilbud til jer. I kan rejse hertil fra midten af juli og frem til oktober med priser fra 4.539,- for en uge med halvpension. I kan dog også rejse i både kortere og længere tid.

I kan vælge mellem flere forskellige værelser i bookingen. Lige fra et dobbetlværelse beregnet til én person til de større dobbeltværelser og suites, hvor der kan bo op til tre personer. Alle værelser har enten balkon eller terrassse, køleskab og HiFi udstyr. I har også mulighed for en vækkeservice.

Hvis I har lyst til ekstra luksus og forkælelse på ferien, så kan I opgradere jeres ophold til all inclusive.

deal-screenshot