Afslappende ferie på Malta

7 dages ferie med ophold på hyggeligt b&b inkl. morgenmad, fly og lejebil

  • Hotel Hotel Chapel Number 5
  • Luftfartsselskab Norwegian
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 5885

Trænger du til at komme helt ned i gear? Denne deal fra Elizawashere.dk giver dig mulighed for ren afslapning i fantastiske omgivelser med sol og varme. Tag på lækker ferie på Malta!

Malta er vidunderlig og byder både på mildt klima, venlige lokale, hyggelige stræder og dejlige bademuligheder. Hvad enten du er til det ene eller andet, kan du kun få en rigtig dejlig ferie med dette tilbud! En lille lejebil er inkluderet i prisen, så du let kan komme fra lufthavnen til hotellet og rundt på opdagelse på den smukke ø.

Hyggelig ferie på Malta

Du bliver indkvarteret på det superhyggelige bed & breakfast Chapel 5, som ligger i den lille, rolige by Naxxar på den nordlige del af Malta. Ejerne af stedet sørger med det samme for, at du vil føle dig velkommen, og der er så smukt, at du let kan glemme hverdagens stress og jag og bare nyde ferien. Chapel 5 har swimmingpool, og der er ca. 5 km til nærmeste strand.

Du kommer til at bo på et lækkert og nyrenoveret soveværelse indrettet i charmerende stil. Værelserne har eget bad, aircondition og Wi-Fi.

 

deal-screenshot