fra kr. 1998

Ville det ikke være rart at kunne se frem til en lækker ferie på Kreta?
Primotours tilbyder i øjeblikket en uges ferie til Achilles Paradise på Kreta tæt ved hovedbyen Chania. Det er et simpelt og fint hotel, hvor I kan få enten 1- eller 2-værelses lejligheder, område med swimmingpool og bar samt ikke mindst en fantastisk udsigt til det blå Middelhav.

I kan komme afsted fra slutningen af april, og på denne tid af året er havet stadig lunt. Og lige præcis omkring dette hotel ligger nogle af øens bedste sandstrande. Men en ferie på Kreta har meget mere at byde på end bare dejlige sandstrande. De høje bjerge midt på øen, en gåtur i den dragende Samaria-kløft eller de hyggelige gamle gader i Chania med markeder og cafeer. Og så har jeg ikke engang nævnt paladset i Knossos endnu, som kan dateres tilbage til 7.000 år f.kr.

Kreta er den største græske ø, så hvis I vil se det hele kan det bestemt anbefales at leje en bil. Til det kan I få hjælp af de danske rejseledere. Se tilbuddet til din ferie på Kreta her.

Kretas klipper og strande

Mulighed for mini all inclusive

Opholdet på hotellet Achilles Paradise er som udgangspunkt uden pension, men der er mulighed for at tilkøbe en mini all inclusive, som indeholder morgenmad og lokale drikkevarer, det kan du læse nærmere om i tilbudet fra Primotours.
Torsdag serveres der dog kun morgenmad, så den dag er helt oplagt til at tage på udflugt. Men ugens øvrige dage kan poolens miljø nemt lokke dig til at koble helt af fra hverdagens travlhed, her er der også gratis wi-fi. Desuden er der også en separat børnepool, generelt er der fine muligheder for at have børn med på dette rolige og charmerende hotel, hvor værtsparret Johnny og Ellis skaber de hyggelige rammer.

Ved poolområdet kan der også købes lette anretninger i baren om eftermiddagen, men ellers kan de danske rejseledere anbefale de helt rigtige steder at gå hen for at få den fulde græske restaurantoplevelse med alt, hvad det indebærer af tzatziki, dolmades, stifado, moussaka… Ja, hvad end du begærer.

deal-screenshot

Untitled
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning