fra kr. 2498

Ville det ikke være rart at gå vinteren i møde med en uges ferie på det populære Kreta og lige få det sidste sol med? Eller måske kick-starte sommeren med en forårstur hvor sol, strande og lækkert græsk mad er på menuen?
Primotours tilbyder i øjeblikket en uges ferie til Achilles Paradise på Kreta tæt ved hovedbyen Chania. Det er et simpelt og fint hotel, hvor I kan få enten 1, 2 eller 3 værelses lejligheder, område med swimmingpool og bar samt ikke mindst en fantastisk udsigt til det blå Middelhav.

På denne tid af året er havet stadig lunt, og lige præcis omkring dette hotel ligger nogle af øens bedste sandstrande. Men en ferie på Kreta har meget mere at byde på end bare dejlige sandstrande. De høje bjerge midt på øen, en gåtur i den dragende Samaria-kløft eller de hyggelige gamle gader i Chania med markeder og cafeer. Og så har jeg ikke engang nævnt paladset i Knossos endnu, som kan dateres tilbage til 7.000 år f.kr.

Kreta er den største græske ø, så hvis I vil se det hele kan det bestemt anbefales at leje en bil. Til det kan I få hjælp af de danske rejseledere. Se tilbudet til din ferie på Kreta her.

Kretas klipper og strande

Mulighed for mini all inclusive

Opholdet på hotellet Achilles Paradise er som udgangspunkt uden pension, men der er mulighed for at tilkøbe en mini all inclusive, som indeholder morgenmad og lokale drikkevarer, det kan du læse nærmere om i tilbudet fra Primotours.
Torsdag serveres der dog kun morgenmad, så den dag er helt oplagt til at tage på udflugt. Men ugens øvrige dage kan poolens miljø nemt lokke dig til at koble helt af fra hverdagens travlhed, her er der også gratis wi-fi. Desuden er der også en separat børnepool, generelt er der fine muligheder for at have børn med på dette rolige og charmerende hotel, hvor værtsparret Johnny og Ellis skaber de hyggelige rammer.

Ved poolområdet kan der også købes lette anretninger i baren om eftermiddagen, men ellers kan de danske rejseledere anbefale de helt rigtige steder at gå hen for at få den fulde græske restaurantoplevelse med alt, hvad det indebærer af tzatziki, dolmades, stifado, moussaka… Ja, hvad end du begærer.

 

 • 7 overnatninger på Achilles Paradise, Kreta. Fly fra Billund
  • Rejseperiode: 2. oktober – 23. oktober (2016) og 30. april – 25. maj (2017)
  • Rejselængde:  7 dage
  • Afgangslufthavn: Billund
  • Destination: Kato Stalos, Kreta
  • Flyselskab: Danish Air Transport
  • Hotel: Achilles Paradise
  • Bedømmelse: 4 ud af 5 på Tripadvisor
  • Beliggenhed: 10 km vest for Chania i Agia Marina og tæt ved en lækker sandstrand
  • Pension: Ingen, men mulighed for tilkøb af mini all inclusive med morgenmad mellem 8:00-10:00 og lokale drikkevarer fra 10:00-22:00. Priser fra 600 DKK/voksen og 400 DKK/barn
  • Pris: Fra 2.498 kr DKK/person

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning