Afslapning på Gran Canaria til vinter

Vinterferie: 7-11 nætters ophold i egen strandlejlighed inkl fly og transfer

  • Hotel Los Ficus
  • Stjerner
  • Luftfartsselskab Norwegian
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 2289

Gran Canaria er en sikker feriedestination året rundt. Garanti for sol, begrænset med regn og temperaturer på 20 grader eller mere. I janaur, hvor denne rejse er billigst, kan du forvente en gennemsnittemperatur på 20 grader på de Kanariske Øer samt dejligt, lunt badevand. Og det er ideelt, når lejlighedshotellet i denne deal, kun ligger 150 meter fra den imponerende sandstrand ved Playa del Ingles på den sydlige del af Gran Canaria.

 

Afslapning på Gran Canaria

Det er på Travelbird.dk, jeg har fundet dette ferietilbud til dig. Og hvis du kan rejse den 15. eller 22. januar, kan du få en uges ferie inkl. hotel, fly og transfer fra bare 2.289,- Dét er en skarp pris!

Indlogeringen sker på strandhotel Apartamentos Los Arenas, som har eget poolområde – hvis nu de 150 meter til stranden er for meget at gå. Opholdet er som udgangspunkt uden pension, men det er muligt at tilvælge både morgenmad og halvpension i bookingen.
Du bliver tildelt en 3-personers lejlighed med et lille køkken, mikroovn og siddeområde. Her er plads til 3 voksne og en baby (0-2 år).

beach-of-playa-del-ingles-maspalomas-gran-canaria_shutterstock_312160937

deal-screenshot