Afbudsrejser til Italien og Sicilien

En uges ophold i smukke Italien med afgang fra København

p.p. from kr. 4498

Det er en klassiker at holde sommerferie i Italien, men i stedet for at tage til de klassiske byer omkring Gardasøen og ved Amalfikysten, men det er så sandligt også lækkert at holde ferie på Sicilien? Og så er det ofte lidt billigere at rejse til Sicilien.

Jeg har nemlig et par billige afbudsrejser til Sicilien såvel som til den klassiske Gardasø i Italien. Ved Gardasøen finder I idylliske bjerge samt hyggelige landsbyer og citrontræer. På Sicilien finder I den aktive vulkan Etna samt masser af romerske ruiner. I finder også smukke byer med imponerende kirker samt smukke sandstrande. Taormina er en af øens mest livlige byer, hvor I også finder resterne af et romersk amfiteater, ved Siracusa finder I de smukkeste strande, og så kan man også sagtens bruge et par dage på at udforske øens hovedstad Palermo.

Billige Afbudsrejser til Italien

Nu har du alletiders chance for at finde en billig afbudsrejse! Det gode vejr i Danmark har nemlig presset prisen på charterrejser helt i bund. Her på Travelmarkets hjemmeside kan du finde masser af gode afbudsrejser til Grækenland i juli måned. Tilbuddene er begrænset, og flere af dem er med afgang om ganske få dage. Så det er med at slå til med det samme.

Klik på et af linkene og find mange flere afbudsrejser til Italien.

 

deal-screenshot

ital