fra kr. 3529

Er I også nogle af dem, der har begynder at opleve vinter blues, når vi når slutningen af september? Så læs med her! Lige nu kan I komme med Sunweb til den dejlige (og solrige) Algarvekyst i Portugal i efteråret. Her kan I blandt andet tage med på opdagelse i den vestlige del af Algarvekysten, hvor I kan opleve slotsruiner, en domkirke, varme kilder og se det smukke naturlandskab. I kommer også til at besøge den befæstede by Lagos. I kan også opleve den portugisiske kultur på den østlige del af Algarvekysten. Dette område er knap så turistet, og her kan I opleve det ægte Portugal.

Ferien kan også bygges i sommerperioden, hvis I søger efter en sommerferie.

Ferie i Lejligheder Soldoiro ved Algarvekysten

I kommer til at bo i Lejligheder Soldoiro, som er det perfekte valg, hvis I gerne vil kombinere afslappenede dasedage på stranden med festlige nætter i en af Portugals mest pulserende bargader. Lejlighederne ligger på en let skrånende vej, der fører jer lige ned til den smukke Praia Dora-strand. Går I den modsatte vej, bliver I istedet mødt af restauranter, cafeer, barer og diskotekter.

Alle lejlighederne er indrettet i traditionel middelhavsstil, og alle har et lille tekøkken, hvor I har mulighed for at lave lidt mad. De største af lejligheden har plads til seks gæster. Der hører et lille poolområde med til lejlighederne. Lejligheder Soldoiro anbefales til alle, men især unge vil nok virkelig elske det her.

deal-screenshot

Capture